![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27/12/2011 Saat 00:55 |
Bir ara toplady?ym bu uça?y denemeler için kullanmaya karar verdim. gördü?ünüz ?eyler sadece ve sadece benim hayal ürünümdür. gerçeklikle alakasy yoktur. alycylarynyzla oynamayyn, iyi seyirler dilerim... ;)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
arko
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/03/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 212 |
![]() ![]() ![]() |
Eh, bari ne teknik kullandy?yny çytlatsan da biraz nemalansak; olma myydy?
:) |
|
![]() |
|
Ruhi BAYRAKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
Yapylanlaryn hepsi syr galiba :-)
|
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
:) ?imdi efendim; öncelikle maket toplandy tesfiyesi yapyldy, kanopi maskelendi ki bu en gycyk safhaydy. sonra testors firmasynyn gümü?ünü zemin olarak attym. panel çizgilerini biraz koyulttuktan sonra "maket tuzlama yaptym" :) üste gelecek boyanyn dökülme etkisini vermek istedi?im yerleri yslatarak tuzladym. tabii ben kantaryn topuzunu kaçyrdym! üste gunzenin japan grey'ini bir güzel attym. kuruduktan sonra sert tüylü bir ya?lyboya fyrçasyyla tuzlary temizledim. parlak vernik 'tamiya x22' attym ve decalleri yapy?tyrdym. ucunu yeniledi?im maket byça?yyla kafama göre decalleri parçaladym. gunzenin smoke'undan sonra tekrar vernikledim. her ?ey göz karary ve sanyrym benim gözüm karardy!.. saygylarymla... :)
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
emrerkaplan
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/07/2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 274 |
![]() ![]() ![]() |
Tora tora toraaaa!!! eline sa?lyk karde?im. Dioroma de?eri ta?yyan bir i? bence(bu bir tekliftir:))
Düzenleyen emrerkaplan - 28/12/2011 Saat 12:05 |
|
why so serious
|
|
![]() |
|
ssgirit
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: Ýstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 181 |
![]() ![]() ![]() |
Guzel bir calisma ama fotograf baz alinarak yapmakta fayda var.Boya lar bu kadar parcalanmisken yazilarin sag cikmasi biraz zor. Bu arada Hinomaru lar bu kadar eskimiyor. Goz kararmasi kesinlikle olmus.
|
|
Süleyman
modelciliğinize iyi bakınız yaşlanınca gerekli olacak |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |