![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19/12/2011 Saat 23:51 |
SR 71'e bir türlü elim gitmezken bir abimin bana, kendisine yapmam için verdi?i kit ola ola bu oldu! Eski bir airfix, üstelik 1/144 ölçek. bilmiyorum, yapyyorum... Buyrun...
![]() ![]() ![]() hiç de?ilse alclad denemesi için vesile oldu kendisi! ![]() ![]() konu metalik renk olunca, tesfiye hatalary armut gibi meydana çykyyor. boya sök, zympara yap, astar ve sonra tekrar boya... ne güzel de?il mi?.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu gecelik bu kadarla kalmalyyym kanaatindeyim!.. |
|
mithat
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Kanatly muzu uçak diye kakalamy?lar sana, acil ?ifalar diliyorum. Yapsana Eduard hazyr membaasyndayken, hayret....
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Aha gene bi macun manyagi maket daha... Olum azicik huzur bulsana duzgun Edu kitleri yapsanya :))) hadi kolay gelsin...
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Kiloluk sanayi tipi macun mu açtyn, derdin ne :)
|
|
|
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
:)) buradan maket tanrysyna mutlu noeller diliyorum!.. sayemde gayet e?leniyordur diye dü?ünüyorum...
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
yeliz.
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2011 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
mekanik sivrisinek :)
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Mithatçym, sendeki mazo?istlik mi yoksa bir psikolojik rahatsyzlyk my yoksa gerçekten kiloluk macun aldyn bo?a gitmesin diye mi böyle ?eyler yapyyorsun gerçekten anlayamyyorum :) Tez vakitte kolay birle?en güzel maket yap derim. Eduarddan ziyade az parçaly Tamiya ile bünyeye terapi daha iyi olabilir.
Macun zympara yapyyorsan ini? takymy çoma?yndaki boylu boyunca duran ?ey kalyp iziyse ona da bir el atyver istersen. Kolay gelsin. Ama bence gelmesin, byrak bunlary kolay güzel bir kit açyver. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
emrerkaplan
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/07/2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 274 |
![]() ![]() ![]() |
Air Fix saolsun bizim ku?a?y komando gibi yeti?tirdi onun sayesinde bir tüp macunla(hemde evde imal edilmi?inden) ormanda bir hafta sa? kalabilirz:)
|
|
why so serious
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
:))
Valla günahyyla sevabyyla decal haricinde bitti. Hakikaten bitti! Emre ini? takymyndaki kalyp izini ve bir kaç yeri daha temizledim. yakyndan bakarsak çoook mevzu var. bazy yerleri düzeltebilmek için uça?y yeniden kalyplamak gerekli. ben kalyplayamam, daha da yapmam ahanda budur!.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |