Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Tayyareler
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler
Mesaj icon Konu: Yeni Turk Hava Kuv. F-16 dekalleri Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   4
Yazar Mesaj
Dragut
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 66
Alıntı Dragut Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04/12/2011 Saat 12:05
Kür?at Bey 1/72 decallerde son durum nedir ne zaman piyasaya çykar ? Kolay gelsin
IP
KursadA
Üye
Üye

Gönderilenler: 608
Alıntı KursadA Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05/12/2011 Saat 18:17
1/72 dekalleri cikarmak icin saniyorum ikinci 1/48 dekalin basilip satisa cikmasini bekleyecegim. Cizimleri 1/72 olcege indirgemek cok fazla is gerektirmedigi icin fazla bekletecegimi sanmam, yeni yilin ilk aylarinda hazir olur. Yapim kilavuzlarini zaten her iki olcek icin uygun olacak sekil ve sayida hazirlamistim.
IP
KursadA
Üye
Üye

Alıntı KursadA Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13/12/2011 Saat 08:07
Dekalleri Ebay'de satan bayilerimden birisi yapim kilavuzun tamamini tarayarak beni aynisini yapma zahmetinden kurtarmis. Bakmak isteyenleriniz icin:

IP
KursadA
Üye
Üye

Alıntı KursadA Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16/12/2011 Saat 19:46
Bugun itibariyla Hannants da siparisini teslim almis, dileyen arkadaslar oradan da temin edebilirler. Hobbytime da sanirim kisa sure icinde siparisini alir. Dekalleri eline ulasan arkadaslar yorumlarini belirtirlerse sevinirim.

http://www.hannants.co.uk/product/CD48006

Düzenleyen KursadA - 16/12/2011 Saat 19:48
IP
levburkara
Üye
Üye

Gönderilenler: 579
Alıntı levburkara Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17/12/2011 Saat 08:13
Bugun ikinci defa tum bilgileri ve dekalleri calistim. Hakikaten cok guzel olmus. Dekal asamasindan resim paylasacagim aksilik olmazsa ama ibre pozitifte. Dekal seti iki ucaklikmis gibi gorunuyor ama aslinda 2 konvansiyonel model, arti 1 yeni blok 50+ cikarmis gibime geliyor.
IP
KursadA
Üye
Üye

Alıntı KursadA Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18/04/2012 Saat 23:57
Gecen hafta Hobbytime'in Web sitesine baktigimda F-16 dekallerinin bittigini gordum. Yeniden siparis ederlerse iki-uc hafta sonra tekrar almak mumkun olur.

Bu dekallere gosterilen ilgi icin herkese tesekkurler. 600 adet dekali paketlerken acikcasi "artik bunlari dort yilda falan satarim" diye dusunuyordum; ama ilk parti dort aydan biraz daha uzun bir surede neredeyse tamamen tukendi. Sanirim bu da dikkatli ve ozenli tasarlanilan bir Turk dekal setinin gunumuz modelcilerinin talep ettigi kalitede, uluslararasi pazara da hitap edecek sekilde yapilirsa piyasada oldukca basarili olabileceginin kaniti.

Yakin zamanda baska Turk Hava Kuvvetleri dekal setlerimi de duyuracagim, 1970'ler sonrasi modern jetlerin tamamini ayni kalitede islemeye niyetliyim.
IP
<< Önceki Sayfa   4
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04