![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 |
Yazar | Mesaj |
Dragut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/01/2006 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 66 |
![]() ![]() ![]() |
Kür?at Bey 1/72 decallerde son durum nedir ne zaman piyasaya çykar ? Kolay gelsin
|
|
![]() |
|
KursadA
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
1/72 dekalleri cikarmak icin saniyorum ikinci 1/48 dekalin basilip satisa cikmasini bekleyecegim. Cizimleri 1/72 olcege indirgemek cok fazla is gerektirmedigi icin fazla bekletecegimi sanmam, yeni yilin ilk aylarinda hazir olur. Yapim kilavuzlarini zaten her iki olcek icin uygun olacak sekil ve sayida hazirlamistim.
|
|
![]() |
|
KursadA
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Dekalleri Ebay'de satan bayilerimden birisi yapim kilavuzun tamamini tarayarak beni aynisini yapma zahmetinden kurtarmis. Bakmak isteyenleriniz icin:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KursadA
![]() ![]() ![]() |
Bugun itibariyla Hannants da siparisini teslim almis, dileyen arkadaslar oradan da temin edebilirler. Hobbytime da sanirim kisa sure icinde siparisini alir. Dekalleri eline ulasan arkadaslar yorumlarini belirtirlerse sevinirim.
http://www.hannants.co.uk/product/CD48006 Düzenleyen KursadA - 16/12/2011 Saat 19:48 |
|
![]() |
|
levburkara
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Bugun ikinci defa tum bilgileri ve dekalleri calistim. Hakikaten cok guzel olmus. Dekal asamasindan resim paylasacagim aksilik olmazsa ama ibre pozitifte. Dekal seti iki ucaklikmis gibi gorunuyor ama aslinda 2 konvansiyonel model, arti 1 yeni blok 50+ cikarmis gibime geliyor.
|
|
![]() |
|
KursadA
![]() ![]() ![]() |
Gecen hafta Hobbytime'in Web sitesine baktigimda F-16 dekallerinin bittigini gordum. Yeniden siparis ederlerse iki-uc hafta sonra tekrar almak mumkun olur.
Bu dekallere gosterilen ilgi icin herkese tesekkurler. 600 adet dekali paketlerken acikcasi "artik bunlari dort yilda falan satarim" diye dusunuyordum; ama ilk parti dort aydan biraz daha uzun bir surede neredeyse tamamen tukendi. Sanirim bu da dikkatli ve ozenli tasarlanilan bir Turk dekal setinin gunumuz modelcilerinin talep ettigi kalitede, uluslararasi pazara da hitap edecek sekilde yapilirsa piyasada oldukca basarili olabileceginin kaniti. Yakin zamanda baska Turk Hava Kuvvetleri dekal setlerimi de duyuracagim, 1970'ler sonrasi modern jetlerin tamamini ayni kalitede islemeye niyetliyim. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 4 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |