![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Selam Tahir Abi. Revel'in M ve D versiyonlarini da listede yapiyorum... fiyat perfonmans olarak bakildiginda su an en iyisi bence Revel'ler. Ancak Tamiya detay kalitesi olarak 2 gomlek ustun, malesef fiyat olarak biraz pahali kaliyor.
Detayli fotograflarda zaten gostermeye calisicam. Dekallerde haklisin abi ama cok ugrastirdi acikcasi hic mudahale edemedim... eskidikleri icin midir nem mi aldilar bilmiyorum catlayip deli ettiler. Selamlar. Düzenleyen nezih - 15/11/2011 Saat 17:38 |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Ruhi BAYRAKTAR
Peki seninkiler kaç SANTYM? Cyks cyks cyks , konu nerelere varmy?... :) Bu arada Heller in kitini görünce Allah sana sabyr versin demek geçti içimden. |
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
eski Revell tarihin gordugu en buyuk felaket olabilir... bir kademe kotusu dinazor fosili
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
BoMBaCi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 85 |
![]() ![]() ![]() |
Nezihim, kutu resimlerini ne yapmayy planlyyorsun? :)
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |