![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
levburkara
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27/10/2011 Saat 20:46 |
Selamlar, uzun vadede yapmayi planladigim bir proje icin boyasiz Tai F-16D B50+ resimleri ariyorum. Nette ancak sunu bulabildim:
http://www.trdefence.com/2011/01/05/turaf-to-get-new-tai-built-f-16s-in-march/ Esasen TR kokenli olmasi gerekmiyor ucagin ancak boyasiz B50+ resmi bulmakta zorlaniyorum. Elinde referans resmi olup da yardimci olabilecek birisi olursa cok sevinirim. Simdiden tesekkurler. Düzenleyen levburkara - 27/10/2011 Saat 20:46 |
|
![]() |
|
hsöylemez
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05/05/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
hsöylemez
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05/05/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
![]() ![]() ![]() |
Mesaj attym size..
|
|
![]() |
|
hsöylemez
![]() ![]() ![]() |
Mesaj attym size.
|
|
![]() |
|
hsöylemez
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: hsöylemez
Mail adresinizi verirmisiniz.. Buraya bir?ey ekleyemiyorum malesef.. [email protected] |
|
![]() |
|
hsöylemez
![]() ![]() ![]() |
..
|
|
![]() |
|
levburkara
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Sagolun Hakan Bey, simdi gordum. Mail atiyorum.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |