![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
sbayar
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/03/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 189 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19/10/2011 Saat 12:17 |
Selamlar arkada?lar
Umarym iyisinizdir. Son bitirdi?im T-37 kitini sizinle payla?mak istiyorum. A-37'den T-37 çevirmi? oldum. ![]() ![]() ![]() |
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
sbayar
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/03/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 189 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
sbayar
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
sbayar
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
sbayar
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Sertaç eline sa?lyk çok iyi i? çykarmy?syn... Ayryca ince davra?yn için tebrik ediyorum. Allah rahmet eylesin pilotlarymyza.
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
sbayar
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkür ederim. Elimden geldi?ince yapmaya çaly?tym.
|
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Sertaç eline sa?lyk. Güzel bir model oldu.
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Hem anysy olan bir modeli yapty?yn ve ayryca güzel i?çili?in için çok te?ekkürler...
|
|
![]() |
|
sbayar
![]() ![]() ![]() |
Sa?olun arkada?lar... Ben te?ekkür ederim de?erli yorumlarynyz için.
|
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |