![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08/10/2011 Saat 11:42 |
Tezgahtaki mevcut maketlere elim bir türlü gitmezken arada toplady?ym ve hepsinden daha bitmeye yakyn hale gelen sevgili bf-109'umu payla?ayym dedim. Bilmem belki gaza gelirim ve di?erleri de biter bir gün!..
|
mithat
|
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
yava? da olsa ilerliyor mevzu...
|
mithat
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Kutu kapagi daha gercekci... olmamis :P
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Senin bir uçak yapty?yn sürede ben filoyu çykartyyorum yahu :) Eline sa?lyk güzel duruyor.
Nezih, lafla peynir gemisi yürütece?ine maket yap adamym... Ha derdin ne senin? |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
levburkara
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Bu yapimlari gordukce WWII'ye ilgim biraz daha artiyor. Gecen hafta ramak kalmisti bir BF-109 almaya, zor tuttum kendimi, biraktim. Cok guzel gidiyor calismaniz.
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
Herkese te?ekkürler. umarym her modelde kendime bir ?eyler katarak ilerlerim. Burak Bey bence kesinlikle bir Bf-109 yapmalysynyz ;) açykçasy sizin elinizden çykmy? herhangi bir WW2 uça?yny görmeyi çok isterim...
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: mithat
Herkese te?ekkürler. umarym her modelde kendime bir ?eyler katarak ilerlerim. Burak Bey bence kesinlikle bir Bf-109 yapmalysynyz ;) açykçasy sizin elinizden çykmy? herhangi bir WW2 uça?yny görmeyi çok isterim... Ben istemem, bitmi?ini görünce moralimiz bozulup stoktaki 109lary satyly?a dolaptakileri de çolu?a çocu?a yollamaya kalkaryz mazallah :) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
burundaki sary ne marka güzelmi????
|
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
gunze sangyo RLM 04... ;)
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Akrilik olmamakla birlikte Testors Modelmaster'yn RLM04'ü de güzel.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KucukEniste
Akrilik olmamakla birlikte Testors Modelmaster'yn RLM04'ü de güzel. benim de sormak istedi?im buydu zaten,önce Mithat yn dedi?i rengi kullandym bana rengi limoni bir sary gibi geldi..Daha sonra da üzerine senin dedi?ini MM FS33538 NOLU rengini kullandym.RLM 04 yazmamasyna ra?men ho? bir renk yakaladym... |
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Testors'un RLM04'ünün üzerinde "Bu RLM04" yazyyor Gökçe, boyanyn numarasy 2072. FS kodlulardan de?il diye biliyorum. Renk Gelboliv (zeytin sarysy) diye geçiyor. Yçinde nispeten daha çok kyrmyzy-kahverengi baryndyran bir sary kullansan olur.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
gokce
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KucukEniste
Testors'un RLM04'ünün üzerinde "Bu RLM04" yazyyor Gökçe, boyanyn numarasy 2072. FS kodlulardan de?il diye biliyorum. Renk Gelboliv (zeytin sarysy) diye geçiyor. Yçinde nispeten daha çok kyrmyzy-kahverengi baryndyran bir sary kullansan olur. ok Emre tenksss... |
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
evet nerede kalmy?tyk?.. nihayet 109'a geri dönebildim. bugünlük bu kadar devamy çok yakynda ;)
![]() ![]() Revell ye?il banty decal olarak vermi? ben maskeleyip boyamayy tercih ettim. göz karary bir ye?il ile... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
bu decal, bu plastik, bu ayrynty ve bendeki kysytly yetenekle ancak bu kadar olabildi. bazy maketler var ki en sevdiklerim, ne kadar emek harcarsanyz o kadar kendini gösteriyor ve bazy maketler var ayny 'bu'nun gibi ne yaparsanyz yapyn yapty?ynyzla kalyrsynyz! ve bunu hissetti?imde benim tepkim oldu?u kadar öylece bitirip di?er makete geçmek oluyor! typky bunda oldu?u gibi... buyrunuz...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
balpete?i
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/11/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 386 |
![]() ![]() ![]() |
Kanat üzeri haçlar ve gövdedeki haçlar biraz daha microsol ister gibi. Ama sanyrym noktayy koymu?sunuz. Bu arada dekaller de serflor tadyndaymy? sanyrym...
|
|
161...
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Guzel bitirdin eline saglik..
ama bi sonrakine hasegawa olsun artik bu arada keske bi mat geceydin komple.. gozlerimin icine bak mithat! |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
microsol uyguladym umarym biraz daha kyvama gelir... decaller serflor de?il odun kyvamynda :) bu arada sevgili ufuk'un da daha önce uyardy?y gibi; decal ne kadar syvy uygularsan uygula yüzeye temas etti?i yerde kalyyor!
Nezih haklysyn bi mat vernik bi de anten kaldy. eye of the tiger!.. :)) |
|
mithat
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |