Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Der bayerische Rebell | |
Yazar | Mesaj |
jarjarbinks
Üye Kayıt Tarihi: 17/06/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
Konu: Der bayerische Rebell Gönderim Zamanı: 18/09/2011 Saat 02:02 |
Ba?lyk Alaman dilinde Bavyeraly Asi demek...
Bu motor benim ilk sivil denemem kendisi Tamiya'nyn 1/35 BMW R75'inden dev?irme Bu maketle iki tane hastasy oldu?um ?eyi birle?tirdim;Motorsiklet ve Maket. Arkada? tamamen fyrça boyamadyr.Airbrushym Hakk'yn Rahmetine kavu?tu. Kolonya fysfysyyla Buff attym modele böylece bazy hatalaryda örtmü? gibi oldum.. |
|
"If you are going through hell keep going" Sir Winston Churchill
|
|
Clio172
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
Gönderim Zamanı: 18/09/2011 Saat 21:10 |
Orjinalini yazan: jarjarbinks
Airbrushym Hakk'yn Rahmetine kavu?tu. Bu ikinci airbrush oluyor sanyrym. Airbrush, kompresor gibi demirba? malzemelerimizin kullanym ve bakymlarynyn yany syra sarf malzemelerimize özen göstermek (boyanyn, yapy?tyrycynyn kapa?yny kapatmak, kullandy?ymyz fyrçalary kurumadan temizlemek vs.), hobi ma?azalaryna olan zorunlu yolculuklarymyzyn sayysyny azaltyp bu i?e ayyraca?ymyz ekstra maliyetle de?i?ik kitler satyn alabilmemizi ya da bu parayy ba?ka diledi?imiz herhangi bir alanda kullanmamyza olanak tanyyacaktyr. |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
jarjarbinks
Üye Kayıt Tarihi: 17/06/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
Gönderim Zamanı: 18/09/2011 Saat 23:23 |
Sonuna kadar haklysyny clio ama bu durumancak söyle ozetlenebilir:
Ucuz etin yahnisi |
|
"If you are going through hell keep going" Sir Winston Churchill
|
|
Clio172
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
Gönderim Zamanı: 18/09/2011 Saat 23:27 |
100LG söz verdi?in üzere hala temizlenmeyi bekliyor...;)
|
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |