![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
deniztoker
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 821 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 821 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Deniz Bey elinize sa?lyk. Genelde aly?ylagelmi? 109 ve 190laryn yoklu?unda P-51ler ile müttefik hava üstünlü?ünü sa?lyyor gibiyiz :)
Boyama ve yykama olarak bence gayet iyi duruyor. Bununla beraber çok basit tesviye hatalary var gibi, bazy yerlerde kalyp izleri ve birle?me hatlary çok syrytmy?. Yni? takymlaryny altyny da azycyk zymparalayyp düzlerseniz uçak a?yrlykla yere basyyormu? gibi durur, daha güzel görünebilir. Ben bir de ini? takymynyn içindeki rengi sormak istiyorum, onu neye göre boyadynyz? Bunun ya sary tonlaryndaki kromat veya açyk ye?ilimsi çinko kromat olmasy lazym diye biliyorum, ancak Yngiliz uçaklary bazen elden geçirilip tekrar boyandy?y için ba?ka bir renge döndürmü? olabilirler. Ben de kysmetse yakyn zamanda bir Yngiliz Mus.tang'i yapaca?ym ama benimki muhtemelen Mk I olacak. Tekrar elinize sa?lyk. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
te?ekkürler....
tavsyyelerynyz için tesekkür ederim birsonraky kyt lerymde bunlara dykkat etmeye calysacam boya konusunda karysym yapty?ym ycyn rengy yyy tutturamadym bu sefer... size ?imdiden yeni kyt e baslady?ynyzda ?imdiden kolay gelsyn ..... Düzenleyen deniztoker - 10/09/2011 Saat 11:35 |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |