Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: Maskeleme syvysy | |
Yazar | Mesaj |
Burakkun
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02/05/2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Konu: Maskeleme syvysy Gönderim Zamanı: 05/09/2011 Saat 10:33 |
Maskeleme syvysyny nasyl çykarabilirim. Üzeri boya kaplanynca çykarmak zorla?yyor.
Çykarmanyn kolay bir yöntemi var my? Ultrasonic temizliyicide 5dk kadar kalynca maske syvysy çykty. Ama yer yer boya kaldyrdy. |
|
Burakkun
Gönderim Zamanı: 09/09/2011 Saat 13:41 |
Maskeleme syvysyny nasyl rahat sökebilirim yardymcy olabilirse biri sevinirim.
|
|
levburkara
Üye Kayıt Tarihi: 11/12/2009 Konum: United States Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
Gönderim Zamanı: 09/09/2011 Saat 15:28 |
Suyla cikmasi lazim diye biliyorum. Boya tabakasi varsa ustunde eski bir fircayla dikkatli bir sekilde musluk altinda ovalayabilirsiniz muhtemelen.
|
|
erhntly
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
Gönderim Zamanı: 09/09/2011 Saat 16:48 |
Benim bildi?im maskeleme syvysyny boya yaptyktan kysa süre sonra, boya kurumadan çykartmak gerekiyor. Üstündeki boya kemikle?ti?i zaman zaten maskeyi sökerken maskelenmemi? yerdeki boyaya da zarar veriyor.
Muhtemelen üstteki boya kemikle?ti, dolayysyyla maskeleme syvysy da boya gibi sertle?ti. Her hali ile boyaya zarar verecek durumda. Benim fikrim i?lemi tekrarlayyp, boya kurumadan dolayysyyla syvy da tam sertle?meden kenaryndan kaldyryp cymbyzla tereya?yndan kyl çekebilirsiniz.... |
|
Burakkun
Gönderim Zamanı: 09/09/2011 Saat 17:33 |
Evet durum aynen budur :)
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |