![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
dr.radames
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/08/2011 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Ylk maketler hep acy deneyimler byrakyr insanda. Aslynda ranger benim ilk maketime göre oldukça iyi görünüyor. Bu arada macun ile kapanmasy çok zor olan yerlerde (Revell 1:72 p51d m****ng-cookie- kiti -bilen bilir o kanatlary :)-gibi) sana nacizane bi önerim olacak. öncelikle revellin maket yapy?tyrycysyndan edin bir tane. sonra maketin kenar tabla plastik çubuklaryndan bir kaç tanesini(ne kadar ihtiyacyn varsa) bir maket byça?y yardymy ile sürterek tala? haline getir
sonra bir camyn üzerinde bu yapy?tyrycydan yava? yava? damlatarak bir kürdan yardymy ile kary?tyr.yapy?tyrycynyn plasti?i eritme özelli?inden dolayy bir plastik grefti elde etmi? olacaksyn. uygulayaca?yn bölgenin kenarlaryny maskeleyerek bu hamuru bölgeye uygula. maskeleme yapmany ?iddetle tavsiye ediyorum çünkü halen hamurun içerisinde yapy?tyrycy oldu?u için çevredeki detayyn ve hatta normal maket bölgelerinin bile canyna okuyabiliyor. bu hamurun kurumasy biraz zaman alyyor di?erine göre, ben genelde uygyladyktan sonra en az bir gece- bazen daha da fazla- bekliyorum. sonra zympara i?ini yap üzerine bi posta daha normal putty çaly?masy yaptyn my çillop gibi oluyor maket. Ama her macun i?inde macun vuraca?yn yerlerin kenarlaryny maskele bu hem fazla macun kullanmany hemde gereksiz zympara çaly?masy yapmany engeller. |
|
P-51 Cadillac of The Skies!!!
|
|
![]() |
|
ranger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/07/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler dr.radames. Aslynda kuruma süresi problemini white putty ile çözdüm. Çok çabuk kuruyor gerçekten. ?u anda ki tek sorunum ramazan rehaveti :)
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |