![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28/07/2011 Saat 23:25 |
Sycaklardan mydyr nedir bilmem, üzerimdeki mevcut isteksizlik halini atmak için bu maketi seçtim. Bu gecelik bu kadar; yava? yava?, aheste aheste... ;)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Niye buhu yapyyon 109 mu kalmady :) m****ngin A-36 zamanlaryna benziyo bu hahaha... Fw190lar noldu en son bitmi?miydi...
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
190'lar bitti yary?maya bile gitti :) foto?raf çekmem gerek son halleri için... yahu bu 109 güzel güzel de bu 109 (academy) kötü nezihcim!.. oturma problemi yok ama fakat lakin ayrynty fakiri kendisi...
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
90lar academy degil mi o normal... Hasegawadan sasma :P
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Ruhi BAYRAKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
bence eduard. son zamanlarda süper kitler çykartyyor çekler...
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
48de hasegawa daha iyi diye biliyorum ama eduard yapmadym sallamyyym... en yakyn zamanda 48 eduard ediniyim bi tane
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Eduard güzel bir kit ama çok fazla parçasy oldu?u için modelciyi yoruyor bence. Bende hem Hasegawa hem de Eduard olanlar var. Yapmaya karar verirsem direk Hasegawa'yy yaparym. Zira Eduard'da syrf motor bölümünün tonla parçasy var. Tabi tarz meselesi. Motorlary, makineli yuvalaryny falan açyk yaparsam o zaman da Eduard yaparym tabi. Bu arada Mithat kolay gelsin Academy ile. :) Selamlar
Onur |
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
Ruhi Abi 48lik eduard 109 var my? 32likleri biliyorum ama... neyse ?unu bitireyim ben artyk bitsin de ba?ka uçaklara el atalym... :)
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
190 ile kary?my? bence mevzu. Zira bende direk 190 diye yazdym. :)
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
eyvah ben aslynda heinkel 111 diyodum :P... faka fuka 190 hala kimseden ses yok :)
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Ruhi BAYRAKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
evet bende 190 la kary?tyrdym Mithat, kusura bakma... :-)
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
sycaktandyr sycaktan :)
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: nezih
eyvah ben aslynda heinkel 111 diyodum :P... faka fuka 190 hala kimseden ses yok :) sana özel ooo senj bekliyorrrrr |
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: gokce benden hayyr yok benim tezgah kapaly...
Orjinalini yazan: nezih
eyvah ben aslynda heinkel 111 diyodum :P... faka fuka 190 hala kimseden ses yok :) sana özel ooo senj bekliyorrrrr |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
uçakta olmasy gereken ama academy'nin nedendir bilmem vermek istemedi?i toplary imal edip makete devam etmekteyim...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
i?lerin yo?unlu?u nedeniyle ara verdi?im uça?y sonlandyrmanyn mutlulu?u içerisindeyim! foto?raf makinemdeki sorun nedeniyle küçük bir makinede çektim son halleri. acemili?imden mi kaynaklanyyor bilmiyorum ama academy'nin decalleri bence sykyntyly. e bu kit için de söylenebilecek pek bi arty yok kanaatindeyim. di?erine geçebilmek için bitirildi kendisi... ;)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen mithat - 25/08/2011 Saat 16:31 |
|
mithat
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |