![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Burakkun Ben yetirince sakinim ama siz bunu bana "sakin ol" ?eklinde emir kipiyle yazarsanyz pek do?ru olmaz de?il mi?. Her zaman yanly? anla?ylma olabilir ama olabildi?ince yanly? anla?ylmaya neden olmayacak kelimeler seçmek en iyisi. Size iyi oyunlar diliyorum.Niye kötü anlaman gerekiyor. Ki?ilikle alakaly demek ki?iliksizlik mi demek. Hep bir polimik yaratma pe?inde ko?ulmasyn ya. Dü?manmyyym kötü bir niyetle yazayym. Herhalde her ki?ilikte her oyunun etkisi farkly. Ben hayatymda Pes oynamadym mesela. Ama 3yyl Diablo'nun önünden kalkmadym. Gayet ki?ilik. Yanly? anlayacak bi?ey yok. Sakin ol. Kimseye laf sokmam, gerginlik yapma. Düzenleyen nezih - 11/07/2011 Saat 13:47 |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Kimsenin ortamy germe gayretinde olmady?yny dü?ünüyorum. Yüzyüze konu?uldu?u takdirde bu tip anlam kaymalary olmayacaktyr. Bunun önüne geçmek için anlatmak istedi?imizi farkly cümlelerle tekrarlamak kafidir.
Oyun psikolojide peki?tireç tabir edilen bir yapy üzerine kurulu oldu?undan %90 oranynda ba?ymlylyk yaratma durumu do?al. Buna verece?im en iyi örnek kumar tutkusu olacaktyr. Ona da peki?tireçlerin en etkilisi bulunmaktadyr. Diablo da ayny peki?tireçleri kullanarak bu hale gelmi? bir oyundur ayryca. "Item Dü?ürme" manyakly?y diyebiliriz üç a?a?y be? yukary. Hava sycak gerilmeyelim :) Forst Nova, Blizzard kombosu anca kurtaracak yoksa :) |
|
|
|
![]() |
|
wehrwulf
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 214 |
![]() ![]() ![]() |
Hah i?te holly'nin dedi?i gibi bu i?ler manyaklyk ama ben mutluyum aga iyi bi?ey yani psikolo?a gitmi? gibi pamuk gibi kalkyyo insan cihazyn ba?yndan miss gibi uyuyom sonra %100 tavsiye ederim.Abimi yi?enimi herkezi zehirledim onlarda oynuyo diablo felan.hatta Anneme bile oynattym sykyldy o saygy duyuyom o ayry
|
|
Varly?y bir?ey kazandyrmayanyn,yoklu?u hiç bir ?ey kaybettirmez aga
|
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
wehrwulf'cumun modelcilere kastyna gelmeyelim, Diablonun ba?yndan kalkalym modelleri bitirelim, yenilerine ba?layalym...:)
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: wehrwulf
Hah i?te holly'nin dedi?i gibi bu i?ler manyaklyk ama ben mutluyum aga iyi bi?ey yani psikolo?a gitmi? gibi pamuk gibi kalkyyo insan cihazyn ba?yndan miss gibi uyuyom sonra %100 tavsiye ederim.Abimi yi?enimi herkezi zehirledim onlarda oynuyo diablo felan.hatta Anneme bile oynattym sykyldy o saygy duyuyom o ayry Çok tehlikeli hareketler... Arkada?ym annesini zamany anlamamakla, geri kalmakla vs suçluyordu. Annesi önce azmetti bilgisayary iyice ö?rendi. Sonra "Ne buluyorsunuz bu bilgisayar oyunlarynda" diye Diablo'ya sarmy?ty. Bir yerden sonra film koptu, arkada? bilgisayaryn ba?yndan kalkmayan annesinden ?ikayet ediyordu, anasy da o?lunu "Sus, sen daha level bilmemkaç bile olamamy?syn!" diye azarlyyordu. Aman diyeyim anneyi falan bula?tyrmadan önce iki kere dü?ünün :) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Holy Diver
Kimsenin ortamy germe gayretinde olmady?yny dü?ünüyorum. Yüzyüze konu?uldu?u takdirde bu tip anlam kaymalary olmayacaktyr. Bunun önüne geçmek için anlatmak istedi?imizi farkly cümlelerle tekrarlamak kafidir. Oyun psikolojide peki?tireç tabir edilen bir yapy üzerine kurulu oldu?undan %90 oranynda ba?ymlylyk yaratma durumu do?al. Buna verece?im en iyi örnek kumar tutkusu olacaktyr. Ona da peki?tireçlerin en etkilisi bulunmaktadyr. Diablo da ayny peki?tireçleri kullanarak bu hale gelmi? bir oyundur ayryca. "Item Dü?ürme" manyakly?y diyebiliriz üç a?a?y be? yukary. Hava sycak gerilmeyelim :) Forst Nova, Blizzard kombosu anca kurtaracak yoksa :) bu spell in ady "Frost Nova" de?il mi? ....;)))))) |
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Evet Frost :) Onda da yerine ona da yazmy?ym hatta. Q klavyeden mesaj yazynca böyle oluyor. Frost Nova'ya kar?y bir Warrior hassasiyeti sezdim, oyunda myyyz yoksa ? :))
|
|
|
|
![]() |
|
wehrwulf
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 214 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KucukEniste
Orjinalini yazan: wehrwulf
Hah i?te holly'nin dedi?i gibi bu i?ler manyaklyk ama ben mutluyum aga iyi bi?ey yani psikolo?a gitmi? gibi pamuk gibi kalkyyo insan cihazyn ba?yndan miss gibi uyuyom sonra %100 tavsiye ederim.Abimi yi?enimi herkezi zehirledim onlarda oynuyo diablo felan.hatta Anneme bile oynattym sykyldy o saygy duyuyom o ayry Çok tehlikeli hareketler... Arkada?ym annesini zamany anlamamakla, geri kalmakla vs suçluyordu. Annesi önce azmetti bilgisayary iyice ö?rendi. Sonra "Ne buluyorsunuz bu bilgisayar oyunlarynda" diye Diablo'ya sarmy?ty. Bir yerden sonra film koptu, arkada? bilgisayaryn ba?yndan kalkmayan annesinden ?ikayet ediyordu, anasy da o?lunu "Sus, sen daha level bilmemkaç bile olamamy?syn!" diye azarlyyordu. Aman diyeyim anneyi falan bula?tyrmadan önce iki kere dü?ünün :) Yan kom?um annesine bilgisayar toplady kadyn rahat rahat Medal of honor, CoD vb fps oyunlary oynayabilsin diye.Tief oynatmy? bebe annesine öyle zehirlemi? onu yazyk ya bi yandan da helal olsun demeden duramyyo insan.Frost Nova diyince aklyma Diablo geldi hemen bak.Ne güzel kom?umuzdun sen sorsyryr ablaaa |
|
|
|
![]() |
|
wehrwulf
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: erhntly
wehrwulf'cumun modelcilere kastyna gelmeyelim, Diablonun ba?yndan kalkalym modelleri bitirelim, yenilerine ba?layalym...:) Yaz günü maketmi yapylyr abi byrag alla sen uhu çeke çeke, alacan move'u acacan Killzone 3'ü biyandan da buz gibi soda limon vb zararly maddeler (örn:sigara) vantilatörü de cevirecen kendine keyif budur abi byrak denize girmeyi felan:) |
|
|
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
Valla eskiden tüm karakterlerle oynamy?ly?ym vardy , sapyk seviyede hemde... Cuma ak?amyndan pazar ak?amyna kadar arkada?larla bilgisayarlarla a? kurup sapytmy oldu?um günler olmu?tu.
|
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: gokce geçti geçti çok ?ükür...
Valla eskiden tüm karakterlerle oynamy?ly?ym vardy , sapyk seviyede hemde... Cuma ak?amyndan pazar ak?amyna kadar arkada?larla bilgisayarlarla a? kurup sapytmy oldu?um günler olmu?tu. |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |