![]()  | 
     Aktif Konular   Üye Listesi   Takvim   Arama   | 

|    | 

| Figür | |
|   | 
       | 

| Yazar | Mesaj | 
| 

ardeth
    Üye  

Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368  | 
  ![]()   Konu: 1/72 U-Boat CrewGönderim Zamanı: 08/05/2011 Saat 00:19  | 

| 

Revell 1/72 U-boat crew. Pistole ile boyadyktan sonra di?er ufak ayryntylary fyrça ile boyadym. Açykçasy uniforma renkleri biraz zorlady. Zira revell de kutu kapa?ynda çe?itli renklerin kary?ymlary olarak belirtmi?.

![]() Düzenleyen ardeth - 08/05/2011 Saat 00:32  | 
 |
| 

Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...

| 
			|
      |  
 |
| 

tozbek
    Üye  

Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 08/05/2011 Saat 01:17 | 

| 

Hanslar fena durmuyor. Denizalty bitince ne kadar büyüklükte olacak?

| 
 |
      |  
 |
| 

erhntly
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 10/05/2011 Saat 07:30 | 

| 

Aygün figürleri seyretmek zevk verdi, y?yk ve gölgeler çok ba?aryly yapylmy?.  Ü?enmeyip tüm kutuyu boyammak da umarym sana zevk vermi?tir :) 

Mürettebatyn girece?i bir denizalty gündemdemi.. Kolay gelsin.  | 
 |
      |  
 |
| 

torabora
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 10/05/2011 Saat 08:30 | 

| 

Erhan bey evet gündemde ?ayet Aygün arkada?ymyz benim figürleride böyle boyarsa.:)

Aygün Eline sa?lyk gayet güzel olmu?lar.  | 
 |
| 

AFV Matadoru

| 
 |
      |  
 |
| 

erhntly
    Üye  
   Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 10/05/2011 Saat 11:45 | 

| 

Orjinalini yazan: torabora  
Erhan bey evet gündemde ?ayet Aygün arkada?ymyz benim figürleride böyle boyarsa.:) Aygün Eline sa?lyk gayet güzel olmu?lar. Aslyna bakarsanyz zaten her figürden çifter çifter yapylmy?... Hatta ilk karedekiler çok nizami bir ?ekilde aynylar. Bunlardan iki ve hatta üç u-boat personeli çykar, ben de mi alsam ne ..  | 
 |
      |  
 |
| 

ardeth
    Üye  

Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 10/05/2011 Saat 12:26 | 

| 

Plastikleri çok yumu?ak abiler... bir de boya yüzeyde zor tutunuyor. Yyi astar atmak gerekiyor. :)

ve evet Erhan abi tüm kutuyu boyamak çok zevk veriyor :) bazy figürlerin yüz ve uniforma detaylary oldukça iyi bunlar kendini belli ediyor zaten.  | 
 |
| 

Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...

| 
 |
      |  
 |
     | 
 ||

Forum Atla  | 
   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 
 |