![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Figür | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
igunder
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/05/2011 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04/05/2011 Saat 10:57 |
Herkese merhaba
Kendinizi tanytyn bölümünü bulamadym veya ben göremedim Öncelikle kendimi özet olarak tanytayym Ystanbulda ya?yyorum Ya? 58 uzun yyllardyr maketler üzerinde amatörce çaly?yyorum Konu ba?ly?ymda belirtti?im KÜÇÜK ?EYLER: Preyser in 1/87 boyasyz figürlerinin Türk tipine modifikasyonu ile olu?turdu?um kolleksiyonun Foto?raf sanatçysy Birol Kayrak tarafyndan resimlenmesidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yakla?yk 90 resimden olu?an bu resimlerin telifi bir medya kurulu?undadyr Kullanylmamasyny istirham ederim |
|
![]() |
|
igunder
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/05/2011 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
.
|
|
![]() |
|
Artt
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 634 |
![]() ![]() ![]() |
Figürleri dioramada kullanacak mysynyz?
|
|
Tüfek icad olundu mertlik bozuldu...
http://medievaldio72.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Kokoreç arabasy muhte?em.
|
|
![]() |
|
igunder
![]() ![]() ![]() |
Tabiiki Uzun yyllardyr evleri camisi hamamy dükkanlary kokoreççisi hurdacysy sazly sözlü bir eski bir Türk mahallesi canlandyraca?ym yer problemini a?arsam Ynce saz takymym ![]() Kapaly bir sergi için biraz daha geli?tirdi?im ?ekli ![]() |
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Kokareççi ve yo?urtçu :) ellerinize sa?lyk, güzel bir çaly?ma olaca?y figürlerden belli..
KOlaylyklar dilerim. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |