Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: 1/72 AFV çaly?malarym | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
erhntly
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
Gönderim Zamanı: 27/04/2011 Saat 21:47 |
Bende olmayan ne var ise, koy bakalym, pilin bitecek yakynda zaten..
Araç seni u?ra?tyrmy? olabilir belki ama seyretmesi güzel oluyor. Ama kamuflajyn uhutac marifeti ile yapyldy?yny dü?ünmekteyim arada kaçmy? sanki. Ellerine sa?lyk arkada?ym... |
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 27/04/2011 Saat 23:27 |
Sizden gaza gelip TV kar?ysynda aburcubu toparlayabilece?im ne var diye baktym. Fujimi Jagd Panther sanki içi boyamadan toplanyr da boyaya hazyr olur gibi geldi, açtym, vinil paletleri görüp geri kapadym. Akabinde JS-2 de yapasym gelmedi, ben de iskender yaptym...hayyr, imparator de?il, yemek.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
erhntly
Gönderim Zamanı: 28/04/2011 Saat 01:17 |
Yalym bir cesaret ba?la bence o kutulara :)
|
|
Jolly Roger
Gönderim Zamanı: 28/04/2011 Saat 01:19 |
Nçt! Ahdettim vinil paletli model yapmayaca?ym. Dingo geçirdim elime ona ba?larym bir ara. Uçaklardan ve figürlerden dikkatimi toplayabilirsem.
...Dalga geçiyorum sandynyz de?il mi? Düzenleyen Jolly Roger - 28/04/2011 Saat 02:12 |
|
Consume Ergo Sum
|
|
Baris Can
Üye Kayıt Tarihi: 21/12/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 385 |
Gönderim Zamanı: 28/04/2011 Saat 09:12 |
Kaç ölçek bu 1, 1,5 ? Eskitme için kullandy?ynyz sos pigmentleri topaklanma yapmy?. Bir de decal öncesi kullandy?ynyz tereya?yny kaç barda atyyorsunuz ? :-)
|
|
Dü?ünenin gücü, dü?leyebildi?i dü?üncelerin synyrlary kadardyr.
|
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 28/04/2011 Saat 09:32 |
Yalym gecenin ikisinde iskender yersen gastrit yapar, reflü yapar, yapar da yapar. Aman diyeyim.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
Lt von Witzland
Üye Kayıt Tarihi: 21/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 159 |
Gönderim Zamanı: 28/04/2011 Saat 09:47 |
Yalym ben vinil paletli de yaparym :) Tabii e?er model yaparsam :) JS-2 dedin ?imdi, kanyma giriyorsun, bunun sonu iyi olmayacak.
|
|
Jolly Roger
Gönderim Zamanı: 28/04/2011 Saat 10:20 |
1, Topak de?il, Migros sarymsak detay seti, tereya? kullanmam zeytinya?y, bir yemek ka?y?y kadar, "Yskender yaptym" konu?u mesaj 0027'de dolayysy ile yapmy, yemi? ve ayylabilmi?im; demek ki gecenin 2'si de?ilmi?, hadi ordan Witzie, sen git taret topla. Oldu mu?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
Burak Özdil
Üye Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
Gönderim Zamanı: 28/04/2011 Saat 12:24 |
Orjinalini yazan: erhntly
Bende olmayan ne var ise, koy bakalym, pilin bitecek yakynda zaten.. Araç seni u?ra?tyrmy? olabilir belki ama seyretmesi güzel oluyor. Ama kamuflajyn uhutac marifeti ile yapyldy?yny dü?ünmekteyim arada kaçmy? sanki. Ellerine sa?lyk arkada?ym... Saolasyn, ama kamuflaj UHU-TAC kullanmama ra?men biraz kaçty. Modelleri sanyrym yeniden foto?raflayaca?ym. Yeni makine aldym çok ba?aryly. ?imdilik temiz olan eski çekimver yayynlayayym sonra yeniden çekim yapaca?ym. Bu arada Yskender çok ba?aryly görünüyor :P |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
kagan2727271
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31/07/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Gönderim Zamanı: 28/04/2011 Saat 21:20 |
bide türkiyenin uzun menzilli hava savunmasy yok derler:)ellerinize sa?lyk
|
|
Burak Özdil
Gönderim Zamanı: 02/05/2011 Saat 23:09 |
Tekrar merhaba,
Y? yo?unlu?um nedeniyle aksamalar ile daha önce yapty?ym modelleri payla?maya devam ediyorum. Syrada Man 10t'un Amerikan muadili olan Oshkosh var. Model: M-977 Oshkosh Ölçek: 1/72 Kit: Academy Model gelen olarak sorunsuz. Parçalar uyumlu ve çapak az. Foto?raf kalitesi için kusura bakmayyn, eski makinem ile çekildi, yenileyemedim. |
|
|
erhntly
Gönderim Zamanı: 02/05/2011 Saat 23:31 |
Yalym'yn iskender taba?yna gidip gelse de gözler, hani algyda seçilik derler ya, bu Oshkosh güzelmi?... Ancak bir kirletme taraftary olarak, kasanyn zeminini fazla temiz buldum, hiç mi bir ?ey ta?ymaz yahu...
Kasanyn arkadan çekimde yamuk oldu?u hissiyatynyn göz aldanmasy oldu?una karar verip, yukarydaki iskendere yöneliyorum :) Ellerine sa?lyk, içimiz açyldy... Düzenleyen erhntly - 03/05/2011 Saat 00:07 |
|
Burak Özdil
Gönderim Zamanı: 03/05/2011 Saat 12:17 |
Orjinalini yazan: erhntly
Yalym'yn iskender taba?yna gidip gelse de gözler, hani algyda seçilik derler ya, bu Oshkosh güzelmi?... Ancak bir kirletme taraftary olarak, kasanyn zeminini fazla temiz buldum, hiç mi bir ?ey ta?ymaz yahu... Kasanyn arkadan çekimde yamuk oldu?u hissiyatynyn göz aldanmasy oldu?una karar verip, yukarydaki iskendere yöneliyorum :) Ellerine sa?lyk, içimiz açyldy... Selam Erhan, Kasada yamukluk farketmedim ancak arkadan bakynca vincin açysy yamuk gösteriyor sanyrym, zemine tam paralel de?il. Kasanyn temizli?i konusunda haklysyn, dikkatimden kaçmy?. Bu arada benimde gözüm iskendere kaçyyor birdahaki sefere açken resim yüklemeyece?im :)) Bu aradada AAV7'nin de montajy bitti, boyaya sokaca?ym yakynda, foto?raflary payla?yrym. |
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |