![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Nahan da bitti. Taky? inimlerini ittik, kiri?leri etledik, sefer-tülk syir ka?yklaryny y?tyk...ney? Hebelüp...büp büp... Para para para...ben uyuyayym...Fazla tiner tene iner...
![]() ![]() ![]() |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
...dYNG DONG...77. KAT 1/700 gemiler ve salkym bombalary...
![]() ![]() ![]() Sonraki durak...Phantom??? |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
sayyn abim gayet ho? oldu ellerin dert görmesin.Kyrmyzy 13 ye?il beneklerin üzerinde çok güzel durmu?.
|
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Benimkini de birden yapasym geldi :)
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Mersi.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerine sa?lyk, ama ilgilenmiyorum, alycy de?ilim :)
Son günlerde gördü?üm en güzel uçak bu sanyrym.. |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Yok artyk.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Yni? takymy kapa?ynyn kamuflajly olmasy kafamy kary?tyrsa da ben de çok be?endim. Hatta ver benim olsun, "sineklere" kyzan hatun ki?iye "Bak senin için dolaba yarasa aldym" derim :)
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Ba?ka uçaktan.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KucukEniste
Yni? takymy kapa?ynyn kamuflajly olmasy kafamy kary?tyrsa da ben de çok be?endim. Hatta ver benim olsun, "sineklere" kyzan hatun ki?iye "Bak senin için dolaba yarasa aldym" derim :) ne kamuflajy canym, adam kobra yylany çizmi?... anladyn sen onu :)) |
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
üçüncü foto?raftaki abla nedir...Ma.K. ???
Düzenleyen Batur - 14/06/2011 Saat 08:19 |
|
White Stingray
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Evet.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |