Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Bilim Kurgu | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Bilim Kurgu |
Konu: 1/35 Von Vulkanen Sturmarachnid Panzerjager | |
Yazar | Mesaj |
volkanist
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
Konu: 1/35 Von Vulkanen Sturmarachnid Panzerjager Gönderim Zamanı: 19/04/2011 Saat 20:43 |
Karde?im bana Ata Demirer'in Araknofobia Örümcek Fobisidir ?arkysyny dinletirken kafamda canlanan bir proje. Malzemelerimiz bir adet Tamiya 1/35 motorsiklet, bir adet Arc-170 Starfighter kanat topu, bir adet Hans (kollaryny henüz bulamadym), bir adet 1/72 F-84F yakyt deposu, 1 Adet 1/72 F-16a Yakyt Deposu, Bir adet tükenmez kalem kapa?y ve çe?itli maketlerin çerçeve parçalary. daha yapylacak çok i?i var. Macun, tesviye, boya, yvyr zyvyr eklenmesi gibi. elimde bir adet daha arc-170 kanat topu var onunla da iki ayakly versiyonunu yapmayy dü?ünüyorum. Foto?raflar webcamle çekildi?i için pek net de?il kusura bakmayyn.
[/IMG] |
|
ich bin haynın maynın
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |