![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13/04/2011 Saat 10:18 |
Sevgili Ufuk'un "saçma sapan kitlerle u?ra?aca?yna al da adam gibi maket yap!" diyerek kuca?yma yollady?y kittir kendisi :) Allah utandyrmasyn diyerek giri?tim mevzuya... Bu arada kanaatim; Accurate Miniatures, fevkalade iyi bir marka!..
|
mithat
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Metalik boya ne marka?
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
testors kendisi...
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Metalizer sanyrsam, üstüne ataca?yn boyayy maskelerken ayvayy yiyebilirsin haberin ola.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Cayyr cayyr parlyyor...misssss...
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
yava? da olsa ilerliyor mevzu... Ufuk, ?imdilik maske olayyna girmedim. umarym dedi?in gibi olmaz diyece?im ama sen bo?una demezsin di mi? !!! :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Maskelemeden önce ince bir kat vernik uygularsan maskenin boyayy metal boya üzerinden sökme riskini azaltmy? olmaz mysyn?
|
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
:) anla?yldy merkez...
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
Ruhi BAYRAKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
Maske bandyny direkt modelin üzerine uygulamadan önce bence bir kaç defa farkly bir yere yapy?tyryp çekersen yapy?tyrycynyn mukavemetini dü?ürmü? olursun. Böylece maket üzerine uygulady?ynda mukavemet çok fazla olmayaca?yndan dolayy sökerken boyaya fazla zarar vermez diye dü?ünüyorum.
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
Arkut ve Ruhi Bey'e te?ekkür ederim. Ben e?e?i sa?lam kazy?a ba?ladym ve her ikisini de uyguladym böylelikle boyam yerinde kaldy... ?imdilik durum bu...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel gidiyor...devam...
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
mithat
![]() ![]() ![]() |
anteni yaptyktan sonra decalleri de yapy?tyrayym dedim. son decali yapy?tyryrken elim çarpty ve anten, tüm sinirimle birlikte koptu! kafayy toplayyp tekrar giri?irim bi vakit... sonra da eskitme...
|
mithat
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Eskitmeden sonra sökeydin ya cam maskelerini:)
Temiz model oluyor, eline sa?lyk:) |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |