![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15/04/2011 Saat 01:37 |
Hasegawa 1/72 M1
Dekallere çok fena silvering yaptyrdym...nasyl yapty?ymy sormayyn, çok ba?arylyyym bu mevzuda. ![]() ![]() ![]() |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Dekallerin hatasy görünmüyor bu mesafeden, dibine kadar girmemi? objektif :)
Dönemine göre güzel bir kit, hala da güzel sayylyr, güzel de toplanmy? zaten eline sa?lyk. Makinalylary olacakty kutusunda 2 tane, ben tankyn üstünde göremedim, yoksa senin kutudan çykmadymy :) |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Eh tabii benim hatam. Daha bitmedi ki ehehe.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk, özellikle çamur efekti güzel duruyor. Islak görüntüyü nasyl yaptyn? Boyaya parlak vernik mi kary?tyrdyn?
|
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler. Söylemem...eheheh...Aslynda daha kirletece?im, kurumasyny bekliyorum. Kendi aklymyn da kurumasy lazym. Arada biraz mola verip tekrar de?erlendirmek iyi oluyor. Önce airbrush ile mat ve açyk kahverengiyi kurumu? kysym için atyp üzerine ayny boya ile fyrça ile biraz giri?ip ardyndan üzerine daha koyu ve parlak kahverengiyi fyrça ile(tam olarak) sypyttym(ne güzel terim de?il mi?)
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
ÖÖöööh girdik yine çamura. Temiz model yapamyyorum galiba...
![]() ![]() ![]() Neyse, yvyr zyvyr bir iki ?ey kaldy, antenler filan eklenmeli...evet ben eklemeliyim, sonra figürlerini bekler... onlary da ne zaman alyrym kim bilir. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel oldu yahu :)
Beni geçen yapty?ym aslynda hiç Irak'ta bulunmasa da Irak yapty?ym M1 i ile ayny kutu, güzel bir çaly?ma oldu.. eksikleri var dedin, eksik kalanlary söylememeli, kendin bul :) Makineliler gelmi? sonunda, rahatladym :) egzostu karartacaksyndyr sanyrym :) (lastikleri boyadyn my) |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Egzos? Kararma? M1'de mi? Aletin gaz türbinli oldu?unun farkyndayyz de?il mi? O Irak myydy? Ben bej görünce Nevada tarafyndaki manevralardakilerden sanmy?tym açykçasy.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
erhntly
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Link açylmyyor. Çamur ye?il dahil her renk olabilir. Seyirciyi mutlu etmek için az bir?ey karartyryz ne var.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
erhntly
![]() ![]() ![]() |
Ohh içim rahatlady. Linkteki foto konu?tu?umuz ?ekilde, orta kapak...
eline koluna sa?lyk .. rahatça uyuyabilirim :) |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Ehehe kötü haber: Çoktan yaptym. Antenleri de çektim. Üzerine yvyr zyvyr takmayaca?ym sanyrym. Ama sana bu gece foto?raf yok. Yaryn basarym keh keh.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Eh artyk gerisi gerekli figürleri ele geçirdi?im zaman...Kimsede fazladan Preiser Modern Amerik tankçylary var mydyr?
![]() ![]() ![]() |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
erhntly
![]() ![]() ![]() |
Güzel duruyor Yalym, ama sanki sinirli bir anynda çamurlamy?syn, fyrça darbeleri sert olmu?.
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Syçrama nasyl olur?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
erhntly
![]() ![]() ![]() |
Aralarda bo?luklar byrakyr, syçrar ady üstünde...:)
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
E guzel olmus yahu...sicrama derken?Camur?Dis fircasi...
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |