![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14/04/2011 Saat 01:40 |
Revell 1/72 Gotha 229 kiti. "Ben bunu bir günde bitiririm" diye ba?ladym...ah bitirdim... neyse, kör topal gidiyoruz.
![]() |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Sonra dedim ki"Yahu bunlaryn kanatlar de?i?iyordu...hmmm sava? sonunda uçaklar kary?yk kary?yk toplandy?yna göre...devam ettiyse de profili düzeltemewmi?lerdir...o zaman ver gelsin...
![]() ![]() ![]() |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Sonra da dekallere zulmettim.
![]() ![]() Svastikalar do?al olarak ayry bir setten. Elde kalan prototip foto?raflaryna göre biraz hataly yerle?tirmi?im ama belli mi olur... Bakalym kirletme ve gölgelendirmeyi ne zaman yapaca?ym? |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Haa, Ufuk, bak abi inek arkada duruyormu?.
Eh evet orda bir de 1/72 M1 var. Onu da bitirirsem bir ara AFV forumuna da musallat olurum. Düzenleyen Jolly Roger - 14/04/2011 Saat 01:45 |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Bu pisi baly?y kamuflaj paternini pek sevdin sen, düzgün attyktan sonra what-if de olsa ?yk duruyor, eline sa?lyk .
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
jarjarbinks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/06/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
![]() ![]() ![]() |
Kiti tavsiye eder misiniz?
|
|
"If you are going through hell keep going" Sir Winston Churchill
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Buna birde yary silinmi? bir reich defans bandy yapsan misal, gövde altynda mevcut üst tarafta üstünü boyamy?lar kenarlary duruyor gibi.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Merci. Ne fanteziler geçti aklymdan bir bilsen. Geçti aklymdan da uygun bir yer bulamadym. Dha do?rusu kendi içime sindiremedim. Yoksa JG 300 bandy çekecektim. Belki daha sonraki bir modele. Alet kedibaly?y gibi ne kamuflaj atayym ki? Kylavuzda splinter önermi?...?a?kyn!
Ederim, alternatifi yok ki. Ha PM var da bulabilirseniz. Tabii modeli tasarlayan zihniyete kapylyp top kompartmanlaryny açyk yapmaya u?ra?mayyn. Toplar da yanly? yerle?imi de. Hyzlyca bitirme niyetiyle ba?lamasam ben u?ra?yrdym bunun içine de...neyse...Bitse de gitsek. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Fotolardan odaklandy?ym M1 olsa da, konu mankeni uçak üstündeki çama?yr suyu dökülmesi patterni cidden çok güzel olmu?, bitsin de öyle seyredelim artyk.
|
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Katylyyorum, kamuflaj harika görünüyor.
|
|
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Kirlettim....çok kirlettim. Kendimi ?a?yryyorum her seferinde.
![]() ![]() |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Tam da bu kiti stoktan alyp yapayym diyordum, benden önce davrandyn. Velhasyl kamuflaj ve boyama da ?yk durmu?.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
abi cok seker olmus bu yaaa, pisi pisi diyesi geliyor insanin...Benekler ve kirletme 10numero
|
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Mersi de ne yazyk ki orda tutamadym kendimi...daha da kirletip ekittim. Öööf! Biri beni durdursun!!!
![]() ![]() |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Devam et bence :)
|
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
Bunu mutlaka daha yakyndan görmek isterim üsait bir durumda...
|
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Tutun kendinizi Yalym bey... :)
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Tuttum. Camlar; tamam, ini? takymlary; tamam, pitot; tamam... ?imdi birkaç yerindeki detaylary boyayyp, accük eskitip bir de DF loop'u uydurdum mu bunu emekliye ayyryrym. Sanyyorum kitte verilen alevgizleyenleri takmayaca?ym zira MK108 zaten kysa bir top. Onlar olmasa da olur. Çok kaba duruyorlar kanaatimce(bir de nedense bana sanki MK103 alev gizleyenleri gibi geldiler).
![]() |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |