![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04/04/2011 Saat 17:54 |
Yine Merkava.
Aslynda yapmayy dü?ündü?üm bir tank de?ildi :) 2 ve 3 ün verdi?i gazla 1 ve 4'ü de yapabilirim. 3 te yapty?ym i?lemlerle ayny süreci gördü. Sadece kumlu doku yüzeyi i?lemini uygulamadym. 3'ün yapymy daha zevkliydi diyebilirim kyyaslama olarak. Taret nedense gövde üzerinde havadaymy? gibi bir izlenim veriyor. Arada sinir bozucu bir bo?luk kalyyor sa?ly sollu. Benden kaynaklanan bir durum mu diye kyllandym ancak kutu kapa?yndaki model fotosunda da durum ayny. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
MG ler için önce siyah boyanyp sonra Gunze Gun Metal boyandy ve parlatyldy.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Namludaki beyaz ?eridi 3'ten aldy?ym ders sonucu boyamak yerine (kyvrymly kysymlary maskelemek bela i?), elde arta kalan beyaz ?erit dekalleri kullanarak yaptym.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Düet (Soldaki 3, sa?daki 2)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Resimler i?yerinden açylmyyor, ama silahlar çoook güzel olmu?.. (Ak?am evden bakyp atarym çamurumu nasyl olsa)
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Silah derken?
|
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Silah derken makinaly tüfekler. eline sa?lyk Burak, tertemizler :)ama tüfekler nedense içime sinmedi benim yine :)
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Te?ekürler abi ama bak öyle deme. Dikkat edersen egzoslara çook hafif dumanlama yapmy?ym. O bile benim için yeterli bir eskitme sayylyr. :)
Makinalylar i?inde artyk pes ettim. Tez vakitte bir Humbrol alynacak. |
|
![]() |
|
erhntly
![]() ![]() ![]() |
Aldy?yn yerde takas yap bence :)))
dumanlama konusuna gelince :) kurum ya?my? gibi, kalyn olmu? aslynda ama ?imdi uzatmamaly, yava? yava? elin kirletmelere giderken, bir de geri tepmesin sonra ... O dumanlama dedi?in ?eyi nasyl yaptyn merak da ettim, ba?ka bir yerde ba?ka amaçla kullanalym... he he ... (Ba?ka merkava varmy, bak bunun dördü de var) |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Do?ru. 3 'te pistole ile, 2'de fyrça ile kuru fyrça gibi yaptym. Onun yüzünden kurum ya? gibi gözüküyor. Müdahele ederim ü?enmezsem.
Ba?ka merkava olur mu bilemiyorum ama tanklara ara verdim. ?u an bir uça?a yöneldim. Hem de 72 ölçek ! :) |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |