![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05/04/2011 Saat 01:04 |
Dragon kalip, italeri kutulu guzel bir maket. Oturmasinda sorun olmadi. Gecen aylarda tamamlamistim. Kamo paterni biraz uydurma gibi gorunsede standardi olmayan arazi sartlarina gore devamli degiskenlik gosteren Rus Ordusu icin pekte garip degil bence. Eskitmesini biraz daha abartabilirdim belki.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Tesviye mesviye geçtim her?eyi, cihaz da güzel vs. O yüzden direkt gözüme takylany yazaca?ym. Eskitme tarz olarak bu ölçe?e biraz overscale gibi duruyor, bir de ön camyn yan maskelerinde boya kalynly?y belli oluyor. Daha ince eskitme girersen ekstradan, durum toparlanyr kanymca. Genelini be?endim eline sa?lyk, ele?tiri kysmy artyk ku? kondurma a?amasyna yönelik.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Ares Rus diyince ben direk tank eskitmesine girdim kaptyryp, ondan tyrtlady esktime haklysyn :)))... bide alel acele topladym yer açmak için yamuk yumuk yerleri çok :)) Eyvallah, bi daha ki sefere artykynTesviye mesviye geçtim her?eyi, cihaz da güzel vs. O yüzden direkt gözüme takylany yazaca?ym. Eskitme tarz olarak bu ölçe?e biraz overscale gibi duruyor, bir de ön camyn yan maskelerinde boya kalynly?y belli oluyor. Daha ince eskitme girersen ekstradan, durum toparlanyr kanymca. Genelini be?endim eline sa?lyk, ele?tiri kysmy artyk ku? kondurma a?amasyna yönelik. Düzenleyen nezih - 05/04/2011 Saat 09:54 |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Nezihcim onu bunu bilemem ama ortaya kimsenin yapty?yny görmedi?im sanat çykmy?....Alky?larym
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Sanyrym Rusya'da zyrhly levhanyn metresi camdan daha ucuz :) Cam koymadyklary için uçu? ekibinin en büyük sorunlaryndan biri etrafy seyredememek sanyrym :)
Ellerine sa?lyk. Farkly bir helikopter. Acaba bizimkiler ATAK Projesi'nde neden gerekli ilgiyi göstermediler buna? |
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Guffy tipli helikopter tesekkurler Tolga Abi ve Hakan Abi, telsiz ve silah muhimmat standardi sorunu mu ne varmis tam bilmiyorum ama eminim bu helikoptere sahip olsak dengeleri cok degisirdi.
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Battlefield'da bu helikopteri kapmak için teamkill yapty?ym anylar canlanyverdi birden.
Eline sa?lyk a?bi! :) |
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Blackbird Ne oyundu be... oynayacak ne zaman ne tayfa kaldy :) Eyvallah karde?im.
Battlefield'da bu helikopteri kapmak için teamkill yapty?ym anylar canlanyverdi birden. Eline sa?lyk a?bi! :) |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |