![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Dün gece yine yatma öncesine syky?tyrabildi?im kadaryyla P-40. Foto?raflary biraz önce gün y?y?y kullanarak çektim, boyahanenin yeri gündüz güzel havada foto?raf çekimi için keyifliymi?.
Boya Gunze'nin RAF boyalary setindeki Dark Earth (Koyu Toprak). Soldurma için boyaya Tamiya'nyn Buff rengi ve cüzi miktarda beyaz kattym. Panellerden koyu renkle de geçecektim ama uyumaya üsse döndü?üm için kaldy, kysmetse bugüne. ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Ne yapyca?yny merak ediyorum. :)
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: ardeth
Ne yapyca?yny merak ediyorum. :) Gecenin bu vakti olmasyndandyr belki ama anlamadym? Bugün zaten uyuyakaldy?ym için bir ?ey yapamadym, birazdan da toparlanyp yata?ymyn oldu?u eve uyumaya gitmem gerek. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Maskeleme faslynyn yava? ilerlemesi ve modelcili?e zaman ayyrmakta zorlanmam sonucu boya i?ini bitirmek bugüne sarkty. Ak?amüstü bir ko?u eve dönüp maskelemeyi bitirdim. Akabinde ak?am yeme?ini de unutaraktan boya i?lerini bitirdim, ye?ile de tonlamalar yaptym.
Maskelemek için Uhu-tac ve Tamiya bant kombosu kullandym. Ykisinin zayyf yönleri birbirini götürdü?ü için güzel oluyor kullanmasy. Sadece Uhu-tac bazy yerlerde yüzeyden hafif ayryldy?y için geçi?ler biraz yumu?ak olmu?. Bu sorunu a?mak aslynda kolay, fakat ilk deneme oldu?u için geçi?lerin yumu?ak kaldy?y yerler de oldu. Maske canavary: ![]() ![]() Düzenleyen KucukEniste - 29/03/2011 Saat 23:33 |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Bu da Dark Green (Koyu Ye?il) boyanyp maskelerin sökülmü? hali:
![]() Kokpitin alt tarafy fazla dalgaly olmu?, yaryn burayy biraz daha yuvarlayabilirim, kararsyzym. ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Serbest el ?ekilde yapylmasy daha uygun de?il mi?
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
De?il, zira uça?yn asly ?ablonla boyanmy?. Diyeceksin tüm geçi?ler jilet keskinli?inde de?il, do?rudur :) Zira hem maskelemem mükemmel olmady, hem de boya soldurup eski yüzlü yapma i?lemi syrasynda konturlarda yumu?amalar meydana geldi. Ama 1943 yylynda Çin'e yollanyp öldüresiye uçurulan bir uçak için de çok garip olmasa gerek... diye dü?ünüyorum ben.
Elden bu kadary geldi de ba?ka bir açyklama tabii :) Ö?rendikçe daha iyisini yaparym. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Bence olmu?
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Sa?ol Nezih.
Dü?ün ve ev i?lerinden fyrsat buldu?um bir ara verni?ini de attym. Bu gece itibariyle çykartmalaryny uygulayaca?ym. Onlar kururken de tezgahta syrada bekleyen Hasegawa Canadair Mk 5 Sabre'a ilgi ve alaka göstermeyi planlyyorum. Son hali bu. Foto?raflar biraz sary çykty, zira odamda daha önce belirtti?im gibi bir y?yksal çaty?ma söz konusu. Daha aydynlyk çekmek istersem tepedeki lambayy da yakmam lazym, ki sary y?yk verdi?i için florasan ayarly makinanyn kafasyny kary?tyryyor iyice. Arada pervaneyi ve tekerleri de ayarladym. Tekerler Ultracast'yn resin ürünleri, kendilerini pek sevdim. Egzozlary da bir ara ayarlamam gerek. ![]() ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Kamuflaj toparlamy? eni?te bey, iyi gidiyor elinize sa?lyk. Ylerleyen a?amalarda pervane ve aba?y biraz soldurulabilir sanki, kamuflajdaki eskitmeye uyum bakymyndan.
|
|
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkür ederim kutsal dalgyç beyefendi. Pervane ve aba?y soldurmu?tum, ancak parlak verni?i yiyince tekrar cayyr cayyr oldu. Demek ki elimi korkak tutmu?um, çykartma a?amasyndan sonra tekrar ilgilenece?im kendisiyle...
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Çykartmalary da a?yr aksak tamamladym. Foto?raflar çekildi?inde henüz Microsetleri yeni sürülmü?tü, tamamen kuruyup yüzeye yapy?malary sabahy bulur. Ben de zaten yaryn ak?am ilgilenebilirim, dert de?il.
![]() ![]() Bu uça?yn me?hur özelli?i kuyrukta do?an güne?e i?eyen bir kovboy amcanyn resmedilmi? olmasy. Yalnyz Eagle Strike'yn plany bu amcanyn sadece sol tarafta my resmedildi?i yoksa her iki yanda da yapylyp yapylmady?y konusunda sizi serbest byrakyyor. Uça?yn foto?raflary soldan çekildi?i ve amca kesin solda oldu?u için sa?a ellemeyip sadece sola yapy?tyrdym. ![]() Yaryn gereken yerlerde kuruyan dekalleri kesip biraz daha microset bandyryp detaylara iyice yapy?masyny sa?ladyktan sonra bir kat daha vernik atmayy planlyyorum. Hayyrlysy. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Super oldu bu ucak yapacam ayni kitten gaza geldim, keske decal yerine maske kesebilseydin ama ayri eziyet iyidir boyle. Mat vernik aticak misin en son kat
Düzenleyen nezih - 06/04/2011 Saat 00:42 |
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Emre, kamuflajy çok güzel boyamy?syn, panellerdeki sordurma görünümü harika, eline sa?lyk. Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Sa?ol Atilla.
Nezih, mat vernik en son ataca?ym ama daha oraya kadar yolum uzun. Ak?am ikinci kat parlak verni?i atabilirsem, detaylara koyu renk ya?lyboya yedirmeyi planlyyorum. Ardyndan mat verni?ini atar, sa?yny solunu az daha eskitir bitiririm. En geç bu haftasonu bitmesini umuyorum, ki tezgahta daha çok syra var di?erlerine ba?layayym. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel gözüküyor Emre. Eline sa?lyk.
|
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba Emre,
P-40 güzel gidiyor. Uçaklar sayyca hyzla artyyor. Yakynda tanklary yakalayacaklar galiba... |
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
P-40 filoya 9. uçak olarak katylacak, bir tane de Fw 190 bitmek için aportta bekliyor. 10 uça?a kar?ylyk dolaplarda bitmi? ve emekliye ayrylmadan sa?lam kalan 24 askeri araç var... Kysacasy yakalamalary biraz daha sürer :)
Bu ak?amy ni?anlyma ayyrdy?ym için devam edemedim. Belki gaza gelir bu saatten sonra bir ?eyler yaparym. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |