Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Haberler | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Haberler |
Konu: italeri E-2C | |
Yazar | Mesaj |
baris
Üye Kayıt Tarihi: 10/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 211 |
Konu: italeri E-2C Gönderim Zamanı: 28/03/2011 Saat 22:38 |
Arkada?lar merhaba,
Nette gezinirken hobbytime da italerinin 1/48 E-2C hawkeye sine rastladym. Biraz ara?tyrynca kinetic kalyp oldu?unu anladym. Sizlere de sormak isterim, bu kiti alanlar, yapanlar, inceleyenler var mydyr. Sizce detay seviyesi ve kitin parça uyumu nasyldyr, dekalleri kaliteli midir,kit do?ru bir kit midir? Yorumlarynyzy bekliyorum. |
|
KursadA
Üye Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 29/03/2011 Saat 16:19 |
Detay seviyesi ve dogruluk acisindan oldukca kaliteli ve iyi bir kit oldugunu soyleyebilirim. Henuz baslamadigim icin parca uyumu, yapim vs. konusunda yorum yapamayacagim ama uluslararasi forumlarda genellikle yapiminin cok da kolay olmadigi konusunda yorumlar var. Inceledigim kadariyla dekalleri de fena degil, ben baska bir dekal seti kullanacagim icin uzun uzadiya incelemedim. Genel olarak Kinetic firmasi iyi bir trend sergiliyor ve her kitleri bir oncekinden daha iyi, nitekim en son cikardiklari 1/48 S-2 Tracker kitini cok basarili buldum.
|
|
baris
Üye Kayıt Tarihi: 10/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 211 |
Gönderim Zamanı: 29/03/2011 Saat 22:21 |
Te?ekkürler Kürsad bey bilgi için.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |