![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Ben çok be?endim Burak, ama silahlary elden geçirmek lazym :)
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Son ekledi?im fotodan önce makinelileri (MG leri) tekrar boyayyp parlatmy?tym. Bu açykly?yn sebebini hala anlayamadym. Önceden yapty?ym silver mi kustu nedir. Halbuki Abramstaki mgleri de bu gunze ile boyamy?tym. O fena olmamy?ty. Neyse ben Emre'nin dedi?i yöntemi deneyeyim en iyisi.
Bir de hakikaten merak etti?imden soruyorum. Cevaplayan olursa sevinirim. Tankyn üzerinde yazan Ybranice yazyyy google translate klavyesinde yazayym istedim ancak harfler yapysy gere?i biraz birbirine benzedi?inden çykan sonuçlara emin olamadym. Ne yazyyor orada? |
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
"Mahatz" yaziyor. Kabaca "Vurucu güc" anlamina geliyor. ama burdaki durumda anlamindan cok ait oldugu birligi temsil ediyor.
Düzenleyen freeman - 27/03/2011 Saat 18:07 |
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |