![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20/03/2011 Saat 20:22 |
Herkese selamlar,
Uzun süre önce ba?lady?ym bir kit, 2 seneden fazla olmu? olabilir. Bir ?ekilde dolaba kaldyrmy? ve unutmu?um. Neyine sinirlendim de dolaba kaldyryp kaderine terkettim onu bile unutmu?um. Dolaptaki yarymlary elden geçirirken kendisini tezgaha davet edip bitirmeye karar verdim. Di?er taraftan P-40 da sürüyor ama astar boya atynca bir sürü tesviye i?i daha çykynca, onu macunlayyp kurumaya byraktym. Trumpeter'yn bu kiti aldy?ym zaman (seneler evveli) oldukça makul fiyatlyydy. Kitin içinden 2 kit çykyyor gibi dü?ünün. Bir aracyn ?asisi, ki bu Shilka gibi uçaksavarlarda ve ba?ka bir kaç araçta da kullanylan bir gövde. Di?er kysmy da roketler ve lançer kysmy. Ylk olarak gövde kysmy. ?aka gibi güzel oturuyor. Detay seviyesi bence gayet güzel. Paletleri falan pytyr pytyr diziyorsunuz. 12 Euroluk bir kitten böyle bir ?ey çykmasy insany ?a?yrtyyor. ![]() "Allah'ym cennette miyim?" ?eklindeki hissiyat, SA-6'nyn füzelerine ve lançerlerine geldi?inizde ise uçurumdan a?a?y serbest dü?ü? formatyna dönü?üyor. Zira bir bütün olu?turmasy gereken parçalaryn birbirinden haberi yok. Füzelerin parçalary çarpyk ve birle?me yerlerinde illa ki bo?luk kalyyor. Lançeri olu?turan parçalar düzgün birle?miyor, her kol için epey mesai yapmanyz lazym. ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
![]() Üstte resmedilen a?ama sizi en çok üzecek yeri. Tabii yine ba?a dönersek, aslynda 12 Euroluk ve Trumpeter marka bir kit için bu ola?an. Sadece aracyn gövde kysmy ani beklenti yükseli?ine sebep oldu?undan olacak, bünyede so?uk du? etkisi oluyor. Macun-zympara-sopa üçlüsüyle alete dalynca bitiyor. Aslynda ortaya çykan da çok ortada görünmeyen ve dolapta ha?metli durabilecek bir malzeme. ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Neden sonra malzemeyi kafama göre bir ye?il seçip boyamy?ym... ki ?imdi bakynca biraz fazla koyu ve Sovyet ye?iline göre "ye?ili fazla ye?il" :) Demek istedi?im, biraz daha sarysy bol, soluk bir ye?il olsa daha do?ru bir renk olacakty. Bu biraz çam a?acy kylykly bir ye?il olmu?. Y?in kötüsü yama falan yapaca?ym, hangi rengi boyamy?ym haberim yok, çok felaket.
![]() ![]() Üzerinde cüzi miktarda tonlama da yapmy?ym. Aman ne güzel. Aslynda biraz daha oynansa güzel olur ama renk belli de?ilken yapamyyorum. Efendim? Arka planda müzik mi çalyyor, "Bitse de gitsek... bitse de gitsek" ?eklinde?(300-500-300-500 temposuyla söylenecek) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Dolapta buldu?um hali böyle. Verniklenip üstüne bir Rus çykartmasy ili?tirip byrakmy?ym. Ki foto?raflamamy?ym son halini, bu foto?raflarda mat vernik ve çykartma görünmüyor. Ne olduysa o ara kyzmy?ym herhalde.
![]() ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
hudaverdi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() ![]() ![]() |
emre,sen ismini mi de?i?tirdin,her seferinde kim bu küçük eni?te yaw diyorum....
(veya ''bi aralar emreefli diye bi arkada? da yapmy?ty buna benzer bi?ey,kendisi ile tany?,takyldy?yn yerleri ona sor''diyecektim:))) |
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
"Tosun Pa?a benim!" Aman pardon, evet benim Emre Hüdaverdi :)
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Bu da tezgaha geldi?indeki son hali. Çok abartmadan pisletip dolaba göndermeyi planlyyorum.
![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
güzel omu? güzel. arkadaki kütü?ün uclaryny açyk renge boyasan güzel olmaz my. genelde kütüklerin dy?y koyu olsa da iç kysmy açyk renk olur diye biliyorum. dy? rengi güzel olmu? ama.
|
|
![]() |
|
sinBAD
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/04/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 96 |
![]() ![]() ![]() |
A?yr tahrik var :) Emre eline sa?lyk gayet güzel duruyor.
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Çamur isteriz...
|
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
Emre eline sa?lyk , çip out filan olucakmy buna ya da Nezih in de dedi?i gibi çamur toz toprak...
|
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Evet Burak benimki biraz cilaly kütük olmu? :) Ama dy? rengi de tutturamamy?ym biraz fazla açyk sanki. Syfyrdan u?ra?ty?ym bir model olsaydy belki açardym da ?imdi basyp geçece?im sanyrym.
Sinan, senden de bekleriz. Gerçi NATO ve baty kuvvetlerinden gidiyorsun ama bu da güzel alet. Trumpeter asyl bunun radar aracyny çykartsa muhte?em olabilir, o bundan da iri ve kocaman antenleriyle epey ha?metli durur. Seneler oldu hala Stryker çykartmaya devam ediyorlar... Nezih, çamur çaly?malary ba?lady. Kirlenmi? bir araç yapmayy hedefliyorum. Gökçe, Nezih'in dedi?i gibi çamur olacak, ancak çok a?yr boya dökülmesi yapmayy dü?ünmüyorum. Netteki foto?raflarda hiç öyle a?yr kullanylmy? araç foto?raflary yok. Kullandy?ym çykartma da "Guards Regiment" oldu?undan bu elit ve sosyetik askerlerin araçlarynyn da Sovyet standartlaryna göre daha bakymly olmasy gerekir... mi acaba? |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KucukEniste
Kullandy?ym çykartma da "Guards Regiment" oldu?undan bu elit ve sosyetik askerlerin araçlarynyn da Sovyet standartlaryna göre daha bakymly olmasy gerekir... mi acaba? O çykartma her zaman var my,yoksa sadece törenlerde filan my kullanyyorlar? |
|
![]() |
|
gokce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
![]() ![]() ![]() |
Hehehe
muhtemelen Ydris abi n?n de dedi?i gibi Kyzylmeydan yn hemen yanyndaki garajda tutulup 2km lik geçit törenleri için saklanyyorlardyr.Ne de olsa ellerinde bolca var... |
|
Rivet Making Academy
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Ydris abi, normal Guards Regiment araçlarynda hep var diye biliyorum, yanylyyor olabilirim. Yalnyz tezat olacak nokta da sanyrym Guards Regiment araçlary merkezde takylyp öyle araziye maraziye gitmiyor, bu gidi?le benim SA-6 what-if kudif olur.
Törenden sonra tatbikata gitmi? deriz, napayym. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Kirletirken biraz kendimi kaybetmi? olabilirim. Böyle bir ?ey oldu... Belki cer di?lilerine ve paletlere biraz metalik a?ynma yaparym, onun harici "Yeter bitti" diyorum.
![]() ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
jarjarbinks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/06/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
![]() ![]() ![]() |
Model çok güzel olmu? elinize sa?lyk ama bir soru var kafamda;
O odun ne i?e yaryyor? :) saygylar ps:çe?itli teorilerim var Düzenleyen jarjarbinks - 23/03/2011 Saat 01:08 |
|
"If you are going through hell keep going" Sir Winston Churchill
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |