Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
AFV
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV
Mesaj icon Konu: 1/35 Tamiya Leclerc 2 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
Burak Öztan
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 682
Alıntı Burak Öztan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15/03/2011 Saat 03:35
Eskitmeye kyyylamayacak kadar temiz olmu?.

Konunuzu da?ytmak istemem ama sormak icap etti son fotoda bahsi geçen Leo 2a4 nasyldyr? Detay,oturma felan? Tesadüf Erhan abinin tezgahyndakileri nasyl tahmin etmi?sem, siz de benim yapmayy dü?ündüklerimi bir bir basyyorsunuz. :)

Orjinalini yazan: sinBAD

...büyük bir alman kedisi yapmayy planlyyorum :)

Buradaki büyük ifadesi benim gibi 35 ölçek yapana 16 ölçe?i hatylatyyor. Ama aramyzda 72 gibi iri kyyym yapan abi(ler) için sinir krizi geçirtecek ifade oluyor sanki. ;)
IP
panzerjager
Üye
Üye

Gönderilenler: 651
Alıntı panzerjager Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15/03/2011 Saat 10:08
güzel olmu?, ellerinize sa?lyk. e?er kirletme yapma niyetindeyseniz gösterdi?iniz referans fotodakinden biraz daha az kirletin bence.
IP
erhntly
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 824
Alıntı erhntly Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15/03/2011 Saat 11:31
Ben ilgi ile seyrediyorum ve eskitme ile ilgili yorumlara katylyyorum, yine de modeli yapanyn modelden beklentisi daha önemli, bu detaylary yok etmeyecek, tersine vurgulayacak her türlü eskitme güzel duracaktyr.

büyük bir alman kedisi :)   bana göre en büyü?ü 72 ölçek, di?erleri zaten hep büyük. Tezgahta Esci/Panther mevcut zaten. Yeterince büyük :)

Kolay gelsin
IP
sinBAD
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 96
Alıntı sinBAD Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15/03/2011 Saat 13:15
Yorumlarynyz için te?ekkür ederim.:)

Ba?lady?ym zaman tanky, çamurda oynamy? yaramaz bir çocuk gibi kirden/çamurdan yüzü gözü gözümeyecek ?ekilde yapmayy planlyyordum ama ?imdi bir parça fikrim de?i?ti. Daha bir temiz byrakaca?ym :)
"Büyük alman kedisi" derken yanly? anlamaya neden oldum sanki, yapmayy planlady?ym "büyük kedicik" 1/35 ölçek King Tiger.
Ölçek konusuna gelirsek, AFV'ler için genelde 1/35 ölçekli modeller yapyyorum ama arada syrada 1/72 ölçek modellere gönlüm kaymyyor de?il :)
Leopard 2A4 hakkynda ne yazykki yapabilece?im çok güzel yorumlar yok. Parçalarda ciddi oturma sorunlary var, ilk bakty?ynyzda fazla gözünüze takylmasa da yapym esnasynda rahatsyz eden kalyp izleri mevcut. Bütün bunlaryn üstüne yapym klavuzundaki ciddi hatalarda tuz biber oluyor. Bir heyecan ile ba?lady?ym ve ?imdide di?er yarym kalanlara katylmasyn diye bitirmeye u?ra? gösterdi?im bir arkada? kendisi.

Herkese kolay gelsin.
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma