Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Fokker DR.1 | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Rahmi K.
Admin Group + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
Gönderim Zamanı: 05/03/2011 Saat 17:52 |
Taze bamya yok muydu :))) Güzel olmu?, Eline sa?lyk. Az kaldy sataca?ym sonunda bütün jetleri, ww1 uçaklary için :)
|
|
|
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 05/03/2011 Saat 18:04 |
Tazesiyle ebat tutturulamyyordu:)
Sa?ol; 1/72'ler Erhan Atalay'yn, WW1'ler senin olsun, ben 1940 sonrasyna dönüyorum acilen:D Astigmatym artty bunu yaparken:) Gökçe, düzen iyidir, eski masamda artyk geri dönü?ü olmayan nokta geçildi?i için içimden model yapmak bile gelmiyordu, tedbili mekanda ferahlyk varmy? diye bo?una dememi?ler Düzenleyen Ares - 05/03/2011 Saat 18:05 |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
erhntly
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
Gönderim Zamanı: 07/03/2011 Saat 11:30 |
Bamyadan güzel olmu? bu defa :) bu ölçekteki en realist modellerden biri ortaya çykty sanyrym. eline sa?lyk.
Evet, biraz daha bu ölçekte tenekeler birle?tirirsen ben tüm 72 ölçek plastiklerimi geri dönü?üme gönderece?im zaten. |
|
Clumsy
Üye Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2011 Saat 00:02 |
Resimdeki aletler bir yerden tanydyk my yoksa ben mi yanly? hatyrlyyorum...
Az kaldi, alacaaim onlari geri :) |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
Ruhi BAYRAKTAR
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2011 Saat 00:18 |
ooo sayyn askerim, iyi teskereler :-) (Bu mesajyn yeri burasy de?il ama olsun artyk...)
|
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2011 Saat 05:13 |
Orjinalini yazan: copilot_clumsy
Resimdeki aletler bir yerden tanydyk my yoksa ben mi yanly? hatyrlyyorum... Az kaldi, alacaaim onlari geri :) Yanly? hatyrlyyorsun, artyk demirba? listesinde onlar:) |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
Clumsy
Üye Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
Gönderim Zamanı: 19/03/2011 Saat 07:41 |
80 dolar tutuyor desem az kaçacak; ho?, benim demirba?lar dy?yndakiler beni ba?lamaz da... neyse.
Bamya meselesi ho?uma gitti çok, ama manken daha da çok ho?uma gitti :) Darysy benim ba?yma. Ben bu arada gaz vereyim. Delikanly modelci diyip diyip duruyorsun; bunu kalyp olarak kullanyp gövde iskeletini 0,3 ya da 0,5 mm kalaynly?ynda plastik çubuklardan yapsan olmaz my? Eh, ben kaçayym artyk :) Yyi modeller! |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |