![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
jarjarbinks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/06/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
![]() ![]() ![]() |
arko bey,
selamlar haklysynyz zamanla ö?renece?im umarym, washtan korktu?um için böyle alternatif yöntemler kullandym zaten:) saygylar |
|
"If you are going through hell keep going" Sir Winston Churchill
|
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Ylk yapty?yn modellere göre geli?im çok iyi, eline sa?lyk.
-Kanopinin orta açylan parçasy di?erlerinden ayry boyanmy? sanyrym, onun da biraz kirletilmesi iyi olur, -Arka kanopi parçasynyn maskelemesi biraz problemli olmu?, -MG yuvalaryna hafif pastel uygulanabilir, -Antenin çekilece?ini umuyorum, -Daha fazla eskitme yapma, bu bile biraz fazla olmu?. Düzenleyen Clio172 - 10/12/2010 Saat 23:28 |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
jarjarbinks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/06/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
![]() ![]() ![]() |
Sevgili Clio dediklerinizi tek tek yapaca?ym tavsiyeler için te?ekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
Selamlar,
Tahmin etti?iniz gibi synav haftam :) ama ben synavlara ra?men küçük küçük devam ediyorum bugün edebiyat per?embe matematik synavym var ancak bu son resimleri sizlerle payla?mak istedim,(kirletme çok fazla olmu? farkyndayym :() ama buna ra?men modeli bitirmek istiyorum çünkü bu benim uzun süreye yaydy?ym ilk projem resimler a?a?yda: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
Son Post-shadingleride yaptyktan sonra bu modelde bitti.Bu proje benim için baya önemliydi çünkü 3 aylyk bir zaman zarfyna yayylarak sona erdirildi,zaygylarr
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Baris Can
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/12/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 385 |
![]() ![]() ![]() |
Sevgili Jarjar ,
Model çok güzel görünüyor. Resimleri küçültürken önerdi?im program haricinde bir program kullandyn herhalde. Kö?elerde pixel da?ylmalary olmu?. Resimleri tekrar düzenleyip yenilersen modelini daha güzel sergileyebilirsin. Saygylar. |
|
Dü?ünenin gücü, dü?leyebildi?i dü?üncelerin synyrlary kadardyr.
|
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
VSO Image Resizer kullanmadym direk kameradan boyutu küçülttüm foto?rafa pek önem vermiyorum bir ara onun üzerinde duraca?ym te?ekkürler uyarynyz için :)
|
|
|
|
![]() |
|
xokanx
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02/01/2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Sevgili Jarjar, maket oldukça güzel gözüküyor. Beni hatyrlarsyn:) Gerekli detaylary senden alyrym. Soraca?ym bir takym ?eyler var. Özellikle de materyallerle ilgili; ama ?imdiden forumu i?gal etmek istemedim.Bilgiler için te?ekkürler
|
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
tabi ki,****m ayyp ettiniz,bir ara bulurum sizi anlatyrym :)
|
|
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
JArjarbinks güzel bir i?çilik çykarmy?syz. africa corps olsunda lokum gibi olsun vesselam.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |