![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
corabatir
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25/12/2010 Saat 16:39 |
bir arkada?ymdan softcopy olarak Squadron/Signal in havacylykla ilgili 208 kitaplyk serisini edindim. Hepsi pdf tir. referansa ihtiyacy olan arkada?lara istedikleri kitaplary verebilirim,mail atabilirim vs.
|
|
live to fly, fly to live
|
|
![]() |
|
cemmms
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/08/2005 Konum: Rize Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
![]() ![]() ![]() |
Mümkünse ben alabilirim.Link gönderirseniz sevinirim.
|
|
Ve tanri kizi yaratti...Erkeklerde kadini...
|
|
![]() |
|
Ruhi BAYRAKTAR
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
Bende alabilirsem çok sevinirim. [email protected]'a link atabilirseniz ya da mail atabilirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
corabatir
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() |
arkada?lar tamamy 4 gb tutuyor, hepsini tek seferde yollamam zor olur, referans olarak neye ihtiyacynyz olursa söyleyin rapidshare e yükleyeyim, yada mail atarym.
|
|
live to fly, fly to live
|
|
![]() |
|
sbayar
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/03/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 189 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar. Bana C-130 kitaby lazym. Daha do?rusu bir arkada?ym için. Varmydyr acaba?
|
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
EmrahR
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 178 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: sbayar
Merhabalar. Bana C-130 kitaby lazym. Daha do?rusu bir arkada?ym için. Varmydyr acaba? Profil sayfanyzdaki e-posta adresinize gönderdim, e?er adresiniz ba?ka ise özel ileti gönderebilirsiniz. |
|
![]() |
|
sbayar
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/03/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 189 |
![]() ![]() ![]() |
Aldym biraz önce dosyayy. Çok te?ekkür ederim.
|
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
FB1907
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/01/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 116 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba
bende almak isterim [email protected] mail atarsanyz çok sevinirim.?imdiden te?ekkür ederim |
|
![]() |
|
EmrahR
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 178 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: FB1907
merhaba bende almak isterim [email protected] mail atarsanyz çok sevinirim.?imdiden te?ekkür ederim Özel ileti gönderdim. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |