Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: 1:18 F-104G Starfighter | |
Yazar | Mesaj |
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Konu: 1:18 F-104G Starfighter Gönderim Zamanı: 30/10/2010 Saat 20:31 |
Herkese merhabalar.
Öncelikle Cumhuriyetimizin 88inci ya?yny ve herkesin 29 Ekim Cumhuriyet bayramyny kutlamak istiyorum. Uzunca bir aranyn ardyndan (1 yyl) yeniden elimi bir?eylere sürmeye hazyrlanyyorum. Ba?lyktan da anla?ylaca?y gibi proje 1:18lik oyuncak tadyndaki bir F-104 modelinin detaylandyrylyp Türk uça?y olarak bitirilmesi olacak. Çok yakyn bir dostumun emekli Yüzba?y pilot babasy Zafer Bayram'yn uçmu? oldu?u, Hollanda'dan gelen F-104G uça?y (9-058) bu modelin konusu olacak. Elimde az miktarda da olsa bu uça?a ait foto?raflarla beraber linkini verece?im web sayfasynda bulunan bilgiler mevcut. 9-058 Yapym esnasynda konu ile ilgili bilgi birikimi olan herkesin, yapym esnasynda yapacaklary müdahalelerle modeli gerçe?ine en yakyn biçimde tamamlamama yardym edece?ine eminim. Öncelikli olarak ihtiyacym olan bilgi, bu uçak üzerindeki boyanyn kodlary. Bir ara?tyrma yaptym ama sa?lykly bilgilere ula?amadym ya da ben yeterince iyi bakamadym. Herkese yardymlary için ?imdiden çok te?ekkür ediyorum. |
|
Clumsy
Üye Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
Gönderim Zamanı: 31/10/2010 Saat 11:17 |
RAL 7012
RAL 6014 RAL 7001 |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |