Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Tayyareler
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler
Mesaj icon Konu: Hobbyboss F-86 F30 "Sabre" 1:72 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
Baris Can
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 385
Alıntı Baris Can Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31/08/2010 Saat 00:01
Orjinalini yazan: levburkara

Baris Bey, model oldukca guzel bitmis. Sari kisimlar dekal mi yoksa maskeleyip boyadiniz mi? Her halukarda isciliginiz oldukca guzel olmus. Bir de bu hangar resimlerini nasil cektiniz?

Burak bey nazik mesajynyz için çok te?ekkür ederim. Sary kysymlar dekal. Ben kim onlary maskeleyip yapmak kim :-)

Çok önceleri kendime foto?raf makinesi bakarken ve tam almak üzereyken, bir mü?terim tanynan bir markanyn Türkiye Dist. lü?ünde görevliydi ve ona da dany?my?tym. Kendiside makine sezonu nisan ayy gibi ba?lar, yeni modeller gelince almak istedi?in makinanyn fiyaty belirgin olarak dü?er, sen en güzeli di?er ihtiyaçlaryny toparla diye bir öneride bulunmu?tu. O günler aklymda arka fon olu?turma fikride vardy, yani düz beyaz zemin pek ilgimi çekmiyordu. Bende internetten büyük pixelli resimler indirip bir copycenter da resimleri 2 parçaya ayyrtyp, A3 ebatly basky ka?ytlaryna bastyrdym ve çyktylary kartonlara yapy?tyrdym. Böylelikle tam zemin ile arka duvar diyebilece?im kysymlar dekor fonu gibi bir fon olu?turmu? oldu. A?a?yda durumu gösteren bir örnek resim mevcut. Ben bu gibi yan i?leri hallederken, istedi?im tipte bir makineyi tripod, özel kylyf ve ?arj cihazy vb. malzemeleri ile birlikte kysa süre sonrada almy? oldum. ?imdilik resim olayyny böyle çözdüm.
Görü?mek üzere.

* Academy P-40B "Tomahawk" modelimi resimlerken çekmi?tim. O günler bilg. masamyn üzerinde maket yapyyordum, ?imdi güzel bir tezgah olu?turdum.
Dü?ünenin gücü, dü?leyebildi?i dü?üncelerin synyrlary kadardyr.
IP
Baris Can
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 385
Alıntı Baris Can Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31/08/2010 Saat 00:06
Orjinalini yazan: zafer

Hallo Baris
bu denge meselesi ara sira hep meydana geliyor,gördügüm
kadariyla ucagi ön tekerlek yuvasinda yeteri derecede yer
var bence oraya yeteri derecede agirlik konulur ve ayni zamanda göze batmaz.
Bu sadece bir fikir belki isine yarar,sayet aklina gelipte yapmak istemediysen.
Selamlar

Zafer bey sizede selamlar. Dedi?iniz gibi yapaca?ym bende. Geçenlerde gelen bir misafirimiz "bende tam ihtiyacyna göre bir ?eyler var" dedi, bunun üzerine bende ara?tyrmaya girmedim. ?ansyma burun bölümü açyk bir maketti. O sebeple "hallederiz" modundayym. :-)
Görü?mek üzere.
Dü?ünenin gücü, dü?leyebildi?i dü?üncelerin synyrlary kadardyr.
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04