Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
AFV
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV
Mesaj icon Konu: M151A2 w/Tow Missile Launcher Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
kampus26
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4
Alıntı kampus26 Cevaplabullet Konu: M151A2 w/Tow Missile Launcher
    Gönderim Zamanı: 23/08/2010 Saat 22:39
M151A2 w/Tow Missile Launcher
Mehmet Turan Ayrancy

eskitme yapmam gerek fakat yardyma ihtiyacym var..bana bir kaç teknik önerebilirsiniz
turanayranci.turkblog.com
eski?ehir de hobi arkada?y aranyyor
IP
kampus26
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı kampus26 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23/08/2010 Saat 22:42
bu araca eskitme yapmam lazym hala bir kac kucuk boya ihtiyacy var ayryntylaryda bytyryp eskitmeye ba?layacagym neler yapabilirm tecrubely arkadaslardan yorum beklyyorum
mehmet turan ayrancy
IP
kampus26
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı kampus26 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24/08/2010 Saat 22:13

son hali
mehmet turan ayrancy
IP
Baris Can
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 385
Alıntı Baris Can Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25/08/2010 Saat 00:47
Dostum ;
Bu forumda pek askeri kara aracy yapan üye yok. Hemen cevap alman zor. www.plasticbattle.com diye bir sitenin forumu var. Genellikle hemen her daldan model yapan üyeleri olsada, tank top i?lerinde ( özellikle Murat ÖZGÜL isminde mükemmel i?ler çykaran ) deneyimli çok sayyda üyeleri var. Murat beyin kendi sayfasyndan da yararlanabilirsin. www.panzercolor.com veya bahsetti?im forumda bu tip model yapan di?er modelciler, farketmez. Durumunun acil oldu?unu dü?ündü?üm için yardymcy olmak istedim.
Dü?ünenin gücü, dü?leyebildi?i dü?üncelerin synyrlary kadardyr.
IP
idris
Üye
Üye

Gönderilenler: 3861
Alıntı idris Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25/08/2010 Saat 01:15
Sitenin galeri bölümünde eskitme için referans alabilece?iniz çok sayyda AFV modeli var.
Elde etmek istedi?iniz sonuç hangisine yakynsa onun için bilgi edinmekte fayda var.
Galeriyi inceleyip be?endi?iniz modelleri seçtikten sonra onlaryn nasyl yapyldy?y daha net anlatabiliriz sanyrym.
IP
kampus26
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı kampus26 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25/08/2010 Saat 01:56
araç vietnam da önemli görevler almy?..ya?y?ly sulu bir bölge oldu?u için çamurlu-kirli bir görünüm olabilir..bu benim ilk modelim..
IP
torabora
Üye
Üye

Gönderilenler: 388
Alıntı torabora Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25/08/2010 Saat 09:57
=Dostum ;
Bu forumda pek askeri kara aracy yapan üye yok. Hemen cevap alman zor. www.plasticbattle.com diye bir sitenin forumu var. Genellikle hemen her daldan model yapan üyeleri olsada, tank top i?lerinde ( özellikle Murat ÖZGÜL isminde mükemmel i?ler çykaran ) deneyimli çok sayyda üyeleri var. Murat beyin kendi sayfasyndan da yararlanabilirsin. www.panzercolor.com veya bahsetti?im forumda bu tip model yapan di?er modelciler, farketmez. Durumunun acil oldu?unu dü?ündü?üm için yardymcy olmak istedim.=

Bary? Bey Forumlar sayfasynda tayyareler ba?ly?ynyn altynda AFV sayfamyz mevcut bugün itibari ile 1623 adet uçak 775 adet AFV konusu açylmy?.Bu AFV sayfalaryndaki konular tek tek incelendi?inde onlarca bilgiye,resme,ele?tiriye ve fikir verebilecek ayryntyya ula?abiliriz.Lütfen dü?üncelerimizi beyan ederken daha dikkat edelim.
Selamlar   
AFV Matadoru
IP
erhntly
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 824
Alıntı erhntly Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25/08/2010 Saat 22:00
Eskitme elbette güzel olacaktyr ancak resim kalitesi dü?ük oldu?u için modeli açykçasy gözümde canlandyramadym.
Ancak en çok dikkat çeken husus, boyasyz fotolarda, kitin kalyp izleri, çapaklar vs. ile ilgili temizlik i?lemleri yapylmamy?.. açykçasy beni rahatsyz etti...:) yine de modelcinin i?ine fazla da kary?mamak lazym sanyrm..ilk model oldu?undan bahsetmi?siniz zaten. Benim ilk modelimden daha güzel sanki...

Eskitme ile ilgili olarak, forumn derinliklerinde çok bilgi mevcut aslynda. En kolayyndan, toz toprak çamur i?te :)

Kolaylyklar dilerim...
IP
Erdinç
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 103
Alıntı Erdinç Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06/09/2010 Saat 12:52
Kamuflaj do?açlama my? yoksa gerçe?e uygun mu acaba?
erdinç
IP
panzerjager
Üye
Üye

Gönderilenler: 651
Alıntı panzerjager Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06/09/2010 Saat 21:31
öncelikle ellerinize sa?lyk diyorum.
ayny aracy ben de yapyyorum ?u an. parlak vernik sonrasy dekallendi ve tekrar parlak vernik sonrasy eskitme i?lemine ba?layaca?ym.

çamurlu bi araç görünümü vermek istiyorsanyz bunun birkaç kolu var. parlak vernik (akrilik olursa daha iyi) içerisine toprak rengi bir boya(akrilik verni?e akrilik boya) ekleyin. bu kary?ymyn içerisine çamurlu görünüm için biraz da alçy ekleyin ve model üzerine hafif hafif uygulayyn. gözünüze güzel görününceye kadar ufak ufak çamuru araca ekleyin. ilk ba?ta çok çamur eklerseniz sonra düzeltmesi zor olur.

bunun dy?ynda kyrtasiyelerde satylan toz pastel, bazy dükkanlardan ve internetten temin edebilece?iniz hazyr pigmentler gibi di?er seçenekler de var.

Düzenleyen panzerjager - 06/09/2010 Saat 21:32
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04