Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: M60 Blazer IDF | |
Yazar | Mesaj |
torabora
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Konu: M60 Blazer IDF Gönderim Zamanı: 29/07/2010 Saat 00:15 |
Daha önceleri yapyp dolaba koydu?um ama içime bir türlü sinmeyen boyasyny düzeltmek amacy ile elime aldym.
Gemi? zaman dilimlerinde satyn aldy?ym model master israil rengi ile boyadym,legend firmasynyn yvyr zyvyr seti ile yapysyny güçlendirdim. Kum torbalaryny boyayarak devam ettim , makinaly tüfekler,taretin arkasynda sepete konacak yvyr zyvyrlaryn boyanmasyna ile yola devam ediyorum. Selamlar, |
|
AFV Matadoru
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 29/07/2010 Saat 23:23 |
Bu renk çok daha güzel olmu?.
|
|
torabora
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 15/08/2010 Saat 10:54 |
Makete eklenen yvyr zyvyrlary boyadym dekalleri yerle?tirip eskitmeye hazyr hale getirdim.
Yapylmy? maketi ele alyp yeniden bir ?eyler katmakta güzel oluyormu?.?imdi dolabyn görünen kysmyna yerle?ecek hale geldi. Selamlar |
|
AFV Matadoru
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |