![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09/08/2010 Saat 17:03 |
Çocukken oyuncakç›da görüp de alamad›g›m veya ald›ramad›g›m kitlerden biri. Gecmisimi temizleme h›rs›mdan da vazgeciren tabi bu arada! Tesfiyesi, oturma problemleri, d›sa detay olusu, ayr›nt›s›zl›g›yla birlikte benim acemiligim de isin icine girince bu kadar oldu. Bana ders olan bir çok durumla kars› kars›ya kald›m Airfix'in bu modeliyle. Kendisine tesekkürü bir borç bilirim... :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mithat
|
|
![]() |
|
Baris Can
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/12/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 385 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba ;
Temiz ve güzel bir model olmu?. Herkese iyi forumlar diliyorum. |
|
Dü?ünenin gücü, dü?leyebildi?i dü?üncelerin synyrlary kadardyr.
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Bencede güzel olmu?...
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
zafer
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/07/2008 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
Basarilar gayet temiz bir Model olmus,sayet detaylari biraz kirletseydiniz daha karakterli olurdu.
Selamlar |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |