![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
jarjarbinks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/06/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29/07/2010 Saat 00:28 |
herhangi bir modeldeki ?effaf parçalaryn daha parlak ve daha gerçekçi gözükmesi için ne yapmak lazym?
|
|
"If you are going through hell keep going" Sir Winston Churchill
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Çe?itli yöntemler mevcut.
Popülerliklerine göre bazen yer cilasy markasy olan "Future"a batyrylyyorlar bazen de parlatma cilasy olarak üretilen Tamiya' nyn "compund"uyla ovalanyyorlar. "Compound"u bulmak nispeten kolay; "Future" ise Y.T.M. Mühendislik' te bulunabilir. Yyi maketler! |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
sbayar
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/03/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 189 |
![]() ![]() ![]() |
Selam
Ben Tamiya Compound kullanyyorum. Gayet iyi sonuç veriyor. Future'un da çok iyi oldu?unu duydum ve gördüm. Fakat henüz deneme ?ansym olmady. Canopy'i direkt Future'a batyrmanyz yeterli Clumsy'nin yazdy?y gibi... |
|
Sertaç Bayar
|
|
![]() |
|
jarjarbinks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/06/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
![]() ![]() ![]() |
çok te?ekkür ederim verdi?iniz de?erli bilgiler için
|
|
"If you are going through hell keep going" Sir Winston Churchill
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |