![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
jarjarbinks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/06/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29/07/2010 Saat 02:16 |
Dayymla (Clio 172) ile girdi?im rekabetin kyzy?masy sonucu dekal kullanmadan bir türk spitfire'y (1/72) yapmaya karar verdim. elimde olan pm dekallerinde beyaz kare 8mm içerideki kyrmyzy kare 5mmlik kenarlara sahip.do?ru mudur de?ilmidir karar veremedim internettede çok net bir kaynak bulamadym.bana net bir oran söyleyebilir misiniz?
saygylar |
|
"If you are going through hell keep going" Sir Winston Churchill
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Öncelikle, T.Hv.Kuv.lerinde kullanylan her tip Spitfire uça?ynyn tanytma i?aretleri farkly boyutlardadyr.
Hangi tip Spitfire yapyyorsunuz? Mk.Vb mi, Vc mi; yoksa Mk.IX mu? Sadece PM' in dekallerini kullandy?ynyzdan bahsetmi?siniz. Dekalleri Mk. Vb için kullanacaksanyz ?ahsen yanly? olaca?yny zannetmiyorum, ben do?ru olduklaryny biliyorum. Yyi maketler! |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
jarjarbinks
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/06/2010 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 268 |
![]() ![]() ![]() |
Mk V yapyyorum
|
|
|
|
![]() |
|
jarjarbinks
![]() ![]() ![]() |
Ayryca bir adet color scheme gönderirseniz sevinirim
|
|
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
http://www.modelsitesi.com/forum2/forum_posts.asp?TID=6812
Belki buradaki bilgiler yardymcy olablir. Yyi maketler! |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |