![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08/07/2010 Saat 23:20 |
Arkada?lar herkese merhabalar öncelikle.tamiyanyn 48 ölçek F-84 G sini yapyyorum.Yanly? hatyrlamyyorsam kitin içinden çykan dekallerde bulunan gövde numaralaryyla Türk Hava Kuvvetleri uça?y yapylabiliyordu."FS" ile ba?layan gövde numaralaryny ya da di?erlerini kullanyp Türk Hava Kuvvetleri ?emasy yaratabiliyormuyuz?Bugün biraz ara?tyrdym ancak tam anlamyyla envantere girmi? tüm F-84 G lerin gövde numaralaryny bulamadym.Bilgilendirirseniz sevinirim.Herkese te?ekkür ettim ?imdiden..
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
onurku
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Melih merhaba, Öncelikle kolay gelsin. FS ile ba?layan uçaklardan yaparken direk foto?rafy olan bir uça?y modellemek en güzeli bence. Ole Nikolajsen'in sitesinde bir çok resim mevcut. Ayny zamanda bizde iki çe?it hava freni de kullanyldy?yndan resmi olan bir FS kodlu uçak yapmak en garantisi. Benim daha önce yapty?ym 72 ölçe?in de linki burada.
http://www.modelsitesi.com/forum2/forum_posts.asp?TID=3196&KW= |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |