Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Resimdeki maketler hakkynda. | |
Yazar | Mesaj |
Baris Can
Üye Kayıt Tarihi: 21/12/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 385 |
Konu: Resimdeki maketler hakkynda. Gönderim Zamanı: 28/06/2010 Saat 18:27 |
De?erli forumda?larym ;
A?a?ydaki resimde yer alan F-4 maketi her zaman ilgimi çekmi?ti. Yakla?yk 3 yyldan beri müzeye gidemedim. Bugün müzenin kendi sayfasynda sanal tur ile gezinirken maketi yanyna 2 arkada? gelmi? olarak gördüm. Hemde biri favori uça?ym F-5 :-) Öncelikle eskiden beri merak etti?im konu hakkynda bilginizi payla?manyzy isteyece?im. F-4 modelini hangi maketçimiz yapmy?ty ve ölçe?i nedir ? Yanyna konan F-5 modeli içinde ayny soruyu soraca?ym. Herkese iyi forumlar diliyorum. |
|
Dü?ünenin gücü, dü?leyebildi?i dü?üncelerin synyrlary kadardyr.
|
|
Clumsy
Üye Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
Gönderim Zamanı: 28/06/2010 Saat 18:32 |
Ykisi de 1/32 ölçek ve iksini de sayyn Yzzet Çelikoba yapmy?my?ty.
F-4, eski kalyp Revell makedi. Üzerinde baya?y u?ra?ylmy? bir maket. F-5 ise Hasegawa kalyp ve E modelinden A modeline çevrilmek suretiyle baya?ynyn ötesinde u?ra?ylmy? bir maket. Yyi maketler! |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
Baris Can
Üye Kayıt Tarihi: 21/12/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 385 |
Gönderim Zamanı: 28/06/2010 Saat 19:37 |
Arkut bey verdi?iniz bilgi için te?ekkür ederim.
Yzzet bey' in ismini duyunca haliyle hiç ?a?yrmadym. O bölümde bulunan ve bulutlu bir havada uçtu?unu betimleyen (yanly? hatyrlamyyorsam) spitfire tablosuda çok güzel hisler byrakyrdy bende. Bugün web sayfasynda sanal gezinirken resmi göremedim. Yn?allah müzede ba?ka bir salonda sergileniyordur. Herkese iyi forumlar dilerim. Düzenleyen Baris Can - 28/06/2010 Saat 19:38 |
|
Dü?ünenin gücü, dü?leyebildi?i dü?üncelerin synyrlary kadardyr.
|
|
SCP9C1
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01/11/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 29/06/2010 Saat 09:47 |
F-16 da, senelerdir orada diye hatyrlyyorum.
|
|
lombak
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 84 |
Gönderim Zamanı: 06/07/2010 Saat 16:03 |
Yzzet Çelikoba'nyn isim plaketide modellerin hemen önünde durmakta,yanly? bilmiyorsam yapyldy?yndan beride orda...
Düzenleyen lombak - 06/07/2010 Saat 16:09 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |