![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Ares
Orjinalini yazan: nezih
ozaman an-124 olmasin o yaw Uçak evladym o, ?a?yrma :D |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Ares
Orjinalini yazan: nezih
ozaman an-124 olmasin o yaw Uçak evladym o, ?a?yrma ozaman kesin An-224 dur :D |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Daha önce anneannemlerin evi civardynda CH53 vukuaty dinledi?imden yine Amerikalylar malzeme filan indiriyordur diye dü?ünüp odur diye ön yargyda bulundum,, yoksa tanymlayabilecek kadaryny görmü? olsam zaten CH53'ü EH101'le kary?tyrmam N?A. Sesini duyup Kuyru?una yeti?ebildim, o da tek tarafa yatay stabilzatör oldu?u için öyle bir dü?ünce aldy. Yanynda da Helo Drab UH-60 görünce daha bir peki?ti. Tabii tekrar dü?ününce o kadar mantykly de?il. Kuyru?u neden turuncu olsun ki di mi?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |