Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
AFV
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV
Mesaj icon Konu: Sd. Kfz. 10 Demag 7 1/35 Ytaleri Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
z_g_h
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 273
Alıntı z_g_h Cevaplabullet Konu: Sd. Kfz. 10 Demag 7 1/35 Ytaleri
    Gönderim Zamanı: 03/06/2010 Saat 22:49
Arkada?lar selamlar bir tane daha di?er model bitirdim.Tabancada bi sorun ya?adym çözümü bilenler yardym ederse sevinirim. Camo çizerken boyayy hemen hemen 1e 5 oranda incelttim. Basyncy da göstergedeki ibre hareket bile etmedi?i sadece tabancadan üfürme tarzy hava geldi?i seviyeye ayarladym. Boyamaya ba?layynca teti?i çok az çekip çok yakla?tym çok ince çizgi ?eklinde boyamaya ba?lyyor buraya kadar her?ey do?ru sürekli hareket edince akmada olmuyor ama tabanca durup dururken boyamayy kesip ardyndan tekrar ba?lyyor hemen yine kesiyor bu ?ekilde tükürür gibi sürekli devam ediyor sonra kendi kendine düzeliyor. Komple boyamaz olunca havaya teti?i tam çekip i?ne ve memedeki kuru boyayy atyyorum ama onun dy?yndaki kesik kesik atym nedendir çözemedim ve çok sykynty yaratty basyncy biraz arttyrdym mecburen böyle oluncada istedi?im incelikte ve harekette camo çizemedim.

IP
zafer
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı zafer Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03/06/2010 Saat 23:17
kirli olmasina ramen temiz bir calisma Sagliklar
IP
z_g_h
Üye
Üye

Alıntı z_g_h Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04/06/2010 Saat 00:25
Orjinalini yazan: zafer

kirli olmasina ramen temiz bir calisma Sagliklar

Te?ekkürler...
IP
obernbayern
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 140
Alıntı obernbayern Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06/06/2010 Saat 09:16
havadaki nem yapyyor olabilir. Ankarada ya?yyorum bulundu?um bölge biraz yüksekçe bir yer çankayada oturuyorum.Fazla nemli bir bölge de?il ama havalar ysynynca bölgede nem arty?y oluyor, ky?yn güzel çaly?yrken yazyn dedi?iniz sorunla bende mücadele ediyorum daha do?rusu edemiyorum, tüm parçalary yedekleriyle de?i?tirdim iyice temizldim am tabancadan kaynaklanmyyor, sebebinin hava old?unu dü?ünüyorum ben.
2.stabsbattalion, 8.kompanie,Grossdeutschland ! Leutnant Kurt Müller ! www.reenactingturkey.net
IP
zafer kahraman
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 138
Alıntı zafer kahraman Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07/06/2010 Saat 13:37
Orjinalini yazan: obernbayern

havadaki nem yapyyor olabilir. Ankarada ya?yyorum bulundu?um bölge biraz yüksekçe bir yer çankayada oturuyorum.Fazla nemli bir bölge de?il ama havalar ysynynca bölgede nem arty?y oluyor, ky?yn güzel çaly?yrken yazyn dedi?iniz sorunla bende mücadele ediyorum daha do?rusu edemiyorum, tüm parçalary yedekleriyle de?i?tirdim iyice temizldim am tabancadan kaynaklanmyyor, sebebinin hava old?unu dü?ünüyorum ben.

Ankara'da bu problem ya?anyyorsa ben Mersin' de fyrça kullanmaya devam edeyim. Nem orany % 78 i buluyor.
zafer k.
IP
obernbayern
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 140
Alıntı obernbayern Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07/06/2010 Saat 17:27
Ben ba?ka bir anlam veremedim bu yüzden de neme çamur atyyorum. Kompresörümü yakla?yk bir yyldyr sürekli kullanyyorum belki bazy problemleri olmu? olabilirde tabi ;ama bu ihtimali biraz dü?ük tutuyorum. Kullanylan havadan kaynakly sanyrym. Nem süzücü kullanrak bu sykynty a?ylabiir.
2.stabsbattalion, 8.kompanie,Grossdeutschland ! Leutnant Kurt Müller ! www.reenactingturkey.net
IP
z_g_h
Üye
Üye

Alıntı z_g_h Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07/06/2010 Saat 21:57
Ben nem tutucusu kullanyyorum gerçi çok çok kaliteli bi?ey de?il ama her gün soda ?i?esine bo?altyyorum dibinde yarym cm bir cm kadar sarymsy su oluyor soda ?i?esinin.
IP
Baris Can
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 385
Alıntı Baris Can Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07/06/2010 Saat 22:21
Tankyn içerisinde paslanmayy engelleyen kaplamanyn ( ilacyn di?er bir deyi?le ) tortusudur o sary renk. Evdeki radyatörlerde de simsiyah çykar su. Onun gibi.
Dü?ünenin gücü, dü?leyebildi?i dü?üncelerin synyrlary kadardyr.
IP
z_g_h
Üye
Üye

Alıntı z_g_h Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07/06/2010 Saat 23:43
Orjinalini yazan: Bary? Can

Tankyn içerisinde paslanmayy engelleyen kaplamanyn ( ilacyn di?er bir deyi?le ) tortusudur o sary renk. Evdeki radyatörlerde de simsiyah çykar su. Onun gibi.

Ama benim kompresörüm deposuz.
IP
Baris Can
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 385
Alıntı Baris Can Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08/06/2010 Saat 00:00
O zaman bu sary renkli su olayyny ara?tyrmak gerekir. Bir kompresörcüye dany?manyzda fayda var. Tedbirli olmak iyidir.

Herkese iyi forumlar diliyorum.
Dü?ünenin gücü, dü?leyebildi?i dü?üncelerin synyrlary kadardyr.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide