Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Lucky Model | |
Yazar | Mesaj |
bosversen77
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26/10/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Konu: Lucky Model Gönderim Zamanı: 12/05/2010 Saat 11:03 |
Arkada?lar iyi günler.
Her ne kadar daha önceden lucky model ile ilgili konu açylmy? olsa da ben yeni bir konu açyp yardymlarynyzy almak istedim. Sormak istedi?im lucky model'den 2 adet maket almak istiyorum. Ykisi toplam 23,98 USD tutuyor. GÖnderilecek ülkeyi TÜrkiye seçiyorum ve 7-11 i? günü teslim süresini seçti??imde 16 USD gibi bir kargo ücreti istiyor. Toplamda 40 USD gibi bir rakam tutuyor. Benim lucky modelden daha önce aly?veri? yapan arkada?lara sormak istedi?im, ödenecek ücret 40 USD'de kalyyor mu? Türkiye'ye gelince gümrükte ilave masraflar çykyyor mu? Ürün direk adresime mi geliyor yoksa gidip gümrükten almam my gerekiyor. Ben Denizli'de oturuyorum. Her ne kadar Denizli'de GÜmrük Müdürlü?ü olsa da gönderilen ürünün Yzmir Gümrü?ünde kalma ihtimali var my? Vs Vs. Bo?u bo?una zaman, umut ve para harcamak istemiyorum. Deneyimlerinizi, bilgilerinizi payla?yr mysynyz? Te?ekkür ederim. Ömer |
|
Farhad
Üye Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
Gönderim Zamanı: 12/05/2010 Saat 11:08 |
Selamlar,
Bir çok kez aly?veri? yaptym ve çok memnun kaldym. Hepsi elden adresime teslim edildi. Ancak yapty?ym her aly?veri?i 100-USD altynda tuttum. Bir çok detay ve figür bedavaya yollanyyor. Bu siteyi tavsiye derim. Tam söyledikleri tarihtende 1 gün geç veya erken elinizde olur. iyi modeller, Farhad |
|
muratbaksoy
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/09/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Gönderim Zamanı: 12/05/2010 Saat 11:32 |
lucky aly?veri? yapylabilecek en iyi site bence de.her ne kadar ürün çe?itlili?inde zaman zaman sykynty ya?ansa da tek geçerim diyebilirim.bir sürü ?ey aldym hiç bir sorun çykmady.
|
|
torabora
Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 12/05/2010 Saat 12:05 |
Hiç korkma merkez bankasy gibi sa?lam bir site,sadece stokta varsa hemen yollarlar,yoksa biraz beklersin.
Selamlar |
|
AFV Matadoru
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 12/05/2010 Saat 13:06 |
Son seferde, ki, bu 3 hafta kadar önce oluyor, 11-15 gün arasy diyip tutturamadylar. 7 günde geldi. Hatta akabinde bir de 1 sene kadar önce istedi?im PE setinin artyk üretilmedi?ini belirten bir mail attylar. "Ne yapalym, muadilini mi yollayalym yoksa bir sonraki sipari?inizden ücreti mi dü?elim?" diye de sordular. Ben böyle güzel çaly?an Çinli görmedim derim, ba?ka bir?ey demem. Gerçi HobbyEasy de düzgün i?liyor.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
bosversen77
Gönderim Zamanı: 12/05/2010 Saat 13:12 |
Te?ekkür ederim. Sipari?leri veriyorum.
|
|
onurku
Üye Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
Gönderim Zamanı: 12/05/2010 Saat 13:26 |
Benim iki sipari?im gelmedi ama hemen yenisini yolladylar. Yazdy?ym maillere de hemen cevap verdiler. Tavsiye ederim çok ilgililer.
|
|
bosversen77
Gönderim Zamanı: 12/05/2010 Saat 14:04 |
Jolly Roger HobbyEasy'den bahsetmi?. Ancak sayfa açylmyyor. Bilgisi olan var my?
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |