![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
altay ugurlu
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07/05/2010 Saat 15:33 |
Merhaba, revellin fazla detayy olmayan ama üzerinde yapylacak tadilatlar ile (bence) iyi bir duru?a sahip olabilecek modeli.
![]() Uzun süre rafta bekledikten sonra internette gezinirken rastlady?ym '?u' aracy çok be?enmem sonucu hemen imalata ba?ladym. ![]() Ufak tefek tadilatlarla: ![]() cam zyrhy orjinalinden daha kysa geldi referans resimlerine bakarak düzeltmeye çaly?tym. ![]() far koruma demirleri tadilattan geçti. ![]() boynuz eklendi. |
|
![]() |
|
altay ugurlu
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
![]() referans araçta olmamasyna ra?men, Afganistanda kullanylan ço?u fuchsda silah kulesini zyrhly levhalar ile güçlendirdiklerini gördüm. Hemen imal edildi. ![]() gövde üstü ve yanlara eklenecek, yedek lastik, çanta bidon, polyesterden imal edildi. ![]() gövdeye sabitlendi. ![]() |
|
![]() |
|
altay ugurlu
![]() ![]() ![]() |
![]() boyama tezgahynda 1 ay bekledikten sonra modele devam etme ve bitirme fyrsatym oldu. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
altay ugurlu
![]() ![]() ![]() |
en son bir iki rötu?tan sonra.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
altay ugurlu
![]() ![]() ![]() |
buda kuleli,boynuzlu hali.
![]() Aksaklyklara, kyrymlara, önce o?lumun ardyndan kyzymyn süpriz saldyryndan sonra bu hale getirebildi?ime inanmady?ym modelimi sizinle payla?maktan mutluluk duyuyorum. Yyi modeller. |
|
![]() |
|
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk Altay bey. Harika görünüyor. Ke?ke resimler biraz daha büyük olsaydy.
Bu aracy görünce aklyma bunun yanyna konulabilecek figürler geldi hemen. Güzel bir diorama olurdu a?a?ydaki figürlerle.... |
|
SI VIS PACEM PARA BELLUM
|
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
Altay bey, öncelikle modeliniz çok güzel olmu?, elinize sa?lyk...
ISAF'de görev yapan alman kara araçlaryna ait kamuflaj paternlerini gösteren bir kaynak var my? |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
altay ugurlu
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkür ederim.
trump' asker kiti harika imi?, cesaret edemiyorum figür meselesine girmeye. Burak bey internetten buldu?um resimler dy?ynda bir kaynak aramadym.(renk kodlary ile ilgili) http://www.howitzer.dk/vehicles/isaf.htm.ve bunun gibi kaynaklarda gördü?üm kamo yu tercih ettim. yapym klavuzunda GECONISAF AFGANYSTAN 2005/06 Kamo rengi %80 matt 16+ %20 matt 5 olarak verilmi?. |
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
Altay bey merhaba,
Tam arady?ym kaynak. çok te?ekkürler. Bu arada 1/72 Fennek yapyyorum da o yüzden sormu?tum. ISAF çöl kamuflajy aryyordum tam denk geldi bu kaynak. |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
altay ugurlu
![]() ![]() ![]() |
1/35ini yapan olsa dingo, fennek, ve wolf süper olurdu.
revell in mercedes g sini wolf'a çevirmeye çaly?yyorum. Bir sürü parça imal etmek gerekiyor. |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
altay ugurlu
![]() ![]() ![]() |
evet var, benim yapmayy arzulady?ym model özel kuvvetlerin kullandy?y uzun ?ase versiyonu.
http://www.militaryphotos.net/ ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |