Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: dry brush | |
Yazar | Mesaj |
blackhorse
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
Konu: dry brush Gönderim Zamanı: 15/11/2005 Saat 18:32 |
tekrar merhabalar öncelikle bu konuyu teknikler bölümünemi yoksa AFV bölümüne mi yazmam gerekirdi tam emin olamadım ancak yinede AFV ile ilgili olduğu içim buraya yazmayı uygun gördüm.şu anda tezgahta Revell askeri araşlar serisnden Transportpanzer 1 (TPz) "Fuchs" (UN ambulans dekalleri ile)projesini yapıyorum. ancak bir konuda takıldım oda makinanın rengi beyaz dry brush yapıcağım ancak hangi tonda yapmam gerek nilemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler |
|
maket, maket, maket
|
|
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 15/11/2005 Saat 20:09 |
blackhorse bey;
Tavsiyem, beyaz renge boyayacağınız AKA'nın yükseltilerini, gri veya alttan çıkması gereken nato yeşili tadında boyalarla kurufırçalamanızdır. Mühim olan kontrast yaratılması olduğundan ve bu araçlar sahada müthiş eskiyip, çizildiğinden, oldukça hoş bir etki yaratacaktır. |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |