Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Bilim Kurgu | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Bilim Kurgu |
Konu: Kayyp ini? takymy | |
Yazar | Mesaj |
MORCHER
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Konu: Kayyp ini? takymy Gönderim Zamanı: 09/02/2010 Saat 23:33 |
Merhaba,
Ne yazyk ki AMT Millennium Falcon'un arka ini? takymlaryndan birini kaybettim. Bana bu konuda yardym edebilecek veya fikir verebilecek arkada?lardan yardym rica ediyorum. Okan |
|
Bir mum başka bir mumu yakmayla kendi ışığından birşey kaybetmez.
|
|
balpete?i
Üye Kayıt Tarihi: 26/11/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 386 |
Gönderim Zamanı: 11/02/2010 Saat 22:05 |
Çok ayryntyly de?il ise plastikten kendiniz imal edin diyece?im. E?er ayryntyly bir parça ise kalyp çykarma metodu kendiniz imal edebilirsiniz.
|
|
161...
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 12/02/2010 Saat 00:06 |
Bence yukaryda tavsiye edilen yöntemi izleyin. genellikle kaybedilen parçalaryn, elle imal edildikleri veyahut birilerinden tedarik edildikleri zaman ortaya çykma huylary vardyr. Ben çok ya?adym. Bence deneyin.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
MORCHER
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Gönderim Zamanı: 12/02/2010 Saat 01:55 |
Önerileriniz için te?ekkür ederim. Bu modeli yapan çok fazla modelci arkada? bulabilece?imi zannetmiyorum, bu nedenle birilerinden tedarik etme ?ansym pek yok.
7 parçadan olu?an bir ini? takymyydy ve ben hepsini birle?tirip boyama a?amasy için bir kenarda tutuyordum. Umarym elle imal ederken (henüz üretimin ba?yndayken) ortaya çykar da modelin orijinalli?i bozulmaz. |
|
Bir mum başka bir mumu yakmayla kendi ışığından birşey kaybetmez.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |