Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Boya ve Vernik | |
Yazar | Mesaj |
Erdinç
Üye Kayıt Tarihi: 20/04/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 103 |
Konu: Boya ve Vernik Gönderim Zamanı: 03/01/2010 Saat 19:02 |
Merhaba, aslynda bu ba?ly?y do?ru yere mi açtym bilmiyorum ama merak etti?im bir konu var.
Plastik modelleri boyamak için kullandy?ymyz akrilik boyalar ve modelleri tamamlamak için kullandy?ymyz vernikler çoçuklaryn bu modelleri oynamalary durumunda ne derecede tehlikeli/sa?lykly acaba? Malum Çin maly oyuncaklarla ilgili olarak son zamanlarda oldukça fazla kur?un içeri?i olan boya kullandyklaryna dair haberler çykty. Ben de bir kyzylderili figürünü klasik yöntemlerle önce akrilikle boyadym, daha sonra parlak vernik üzerine yykama yaptym ve son olarak da mat vernikle tamamladym. ?imdi de ufaklyk bunu oynady?ynda sykynty olur mu diye aklyma takyldy, bir sorayym dedim. ?imdiden te?ekkürler. |
|
erdinç
|
|
tozbek
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
Gönderim Zamanı: 03/01/2010 Saat 21:56 |
Bir modelci olarak sadece kendime modellerle oynama izni veriyorum. Aramyzda kimyacy veya doktor olan varsa, sanyrym konuya daha yardymcy olacaktyr.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |