Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Off-Topic | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic |
Konu: Modelcilik beyin için iyi midir? | |
Yazar | Mesaj |
abulafia76
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/09/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Konu: Modelcilik beyin için iyi midir? Gönderim Zamanı: 24/12/2009 Saat 15:10 |
Modelcilik beyin fonksiyonlary için iyi midir sorusuna ilginç bir cevap niteli?inde bir makale, linkten takip edebilirsiniz.
(Not: metin hafiften bir maketçilik ve andropoz sonrasy kitle ili?kisine vurgu yapyyor, aman diyorum) Modelmaking-a-great-hobby-for-your-brain |
|
Clumsy
Üye Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
Gönderim Zamanı: 24/12/2009 Saat 15:27 |
Güzel bir makale, te?ekkürler!
|
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
KFKF
Üye Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
Gönderim Zamanı: 25/12/2009 Saat 12:38 |
Çok ilginç ve güzel bir makale. Daha çok model yapalym, daha mutlu olalym. :)
Yyi maketler Düzenleyen KFKF - 25/12/2009 Saat 12:39 |
|
Koray Fenman
|
|
altay ugurlu
Üye Kayıt Tarihi: 21/02/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
Gönderim Zamanı: 25/12/2009 Saat 13:36 |
Güzel makale ancak birde benim içinde oldu?um durum var. Yapypda; bu nasyl oldu, yine nerde yanly? yaptym, neden boya kabardy, neden vernik parlamyyor vs. gibi kendini bunalyma sürükleyen maketci makalesi yazylmasy gerekir.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |