![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
Farhad
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
![]() ![]() ![]() |
Ardyndan Burnt Siena + Siyah ve Orche ya?ly boyalaryndan göz karary pas renki elde etmeye çaly?tym. Aracyn muhtemel pas akabilece?ini dü?ündü?üm yerlerine iz byrakarak dry brush yaptym.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Farhad
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 332 |
![]() ![]() ![]() |
Olu?an pas izleri flash ile çekilen foto?rafta gözüme çok belirgin gelince Turpentine ile genel bir yykama uygulayyp fazla boyayy almaya çaly?tym. Son hali a?a?ydaki gibi oldu. ?imdilik benim için bitti gibi. Modelin üztüne oturaca?y bir zemin ve iki figür eklemek üzere ?imdilik dolaba kalkyyor. Son halini sizlerle payla?mak için yayynlyyorum. Yorumlarynyzy bekliyorum.
Herkese iyi modeller. ![]() |
|
![]() |
|
encin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/04/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() |
Çok Çok güzel olm? ellerinize sa?lyk
|
|
![]() |
|
FB1907
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/01/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 116 |
![]() ![]() ![]() |
elinize sa?lyk çok güzel bir çaly?ma.emeginize sa?lyk
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize sa?lyk... fla?syz daha guzel y?ykta fotolary bekliyoruz...
|
|
![]() |
|
Farhad
![]() ![]() ![]() |
Öncelikle yorumlarynyz için te?ekkür ederim.
Sevgili 7525, Blacken-it kimyasal bir syvynyn ticari marka ady. Bu syvy ile Fruilmodel gibi markalaryn metal paletlerine (Bu metal paletlerin kur?un oldu?unu zan ediyorum) paslanma efektlerini veya kararmalary sa?lanmakta. Tam olarak içeri?ini bilmemle beraber bu ürünün muadillerini ülkemizde birkaç yere sordu?umda maalesef net bir kar?yly?yny bulamadym. Be?ikta?'ta Maket Kyrtasiyede bronz veya gümü? kararmasy efekti veren bazy kimyasallaryn oldu?unu ve bunu takycylaryn kullandy?yny ö?renmi?tim. A?a?yda bununla ilgili uygulamanyn ba?ka bir model paleti üzerideki etkisini gösteren resimleri bulabilirsin: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Farhad
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |